AKTUELNO

Skandalozno ponašanje se nastavlja!

Pevačica Dunja Ilić ovih dana puni stranice štampanih medija i portala i to ne sa dobrim razlogom. Naime, ona je pre nekoliko dana pokušala da izvrši samoubistvo tako što je popila veću količinu lekova, a zahvaljujući njenom tadašnjem dečku, policija je brzo reagovala te je ona prebačena u bolnicu. Samo nekoliko sati pre nego što je sebi pokušala da oduzme život, Dunja se obratila pratiocima na Instagramu gde je, između ostalog, ispričala da je otac zlostavljao kada je imala pet godina. Dva dana nakon toga, on je izvršio samoubistvo.

Foto: Printscreen Instagram/ddunia_

Dunja se danas obratila prvi put javnosti, a redosled stvari koje je napravila je, u krajnju ruku, bizaran. Naime, ona se prvo obratila na italijanskom svom novom dečku kog je pronašla u bolnici, rekavši da mrzi svog bivšeg, koji joj je praktično spasio život.

PROČITAJTE JOŠ: NAŠLA GA JE U BOLNICI! Pre nego što se potresnim pismom oprostila od oca koji je izvršio samoubistvo, Dunja se obratila novom dečku! ŠOK! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/dunyailich

Nakon toga, ona se oprostila potresnom porukom od oca, a više o tome možete pročitati OVDE. I Dunja tu nije stala.

Naime, ona je sada objavila provokativnu fotografiju na kojoj se vidi da na sebi ima samo majicu, koju je podigla kako bi pokazala telo, i donji veš. Na slici se Dunja čak i smeškala, a imala je i kratku poruku.

Radi ono što je*eno želiš - poručila je Dunja.

Foto: Printscreen Instagram/ddunia_

Šta li će sledeće pevačica uraditi, ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Dunja Ilić

'