AKTUELNO

Zaprosio je na proslavi njenog punoletstva.

Gordana Džehverović, majka pevačice Teodore Džehverović sa kojom je zajedno učestvovala u prvoj "Zadruzi", presrećna je što je njen sin Sava odlučio da zaprosi svoju devojku Adrianu Kadar.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović, Printscreen Instagram/teodoradzehverovic

Tokom veridbe, na Adrianinoj proslavi punoletstva, Goca i Teodora su zaplakale, a ponosna majka govori da je znala da će njen sin zaprositi svoju dugogodišnju izabranicu. Goca govori i da je više puta plakala tokom poslednjih dana, od sreće, zbog cele situacije.

Foto: Printscreen Instagram/teodoradzehverovic

Ljudi me zovu non-stop i čestitaju. Hoće da čuju kako je bilo... Lepo je bilo, baš sam presrećna. Ona je slavila punoletstvo i veridbu, pa je Sava iskoristio da svi budemo na okupu. Teodora i ja smo znale sve, ali ona (Adriana) nije. Baš je bilo veliko iznenađenje za nju i njenu porodicu - govori Goca Džehverović.

PROČITAJTE: VLADIMIR I JANJUŠ ZARATILI SA TRUDNICOM! Izbio haos za stolom, a onda je Marina poručila Tomoviću: Ja sam za tebe TROJANSKI KONJ! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam više puta gledala ovaj snimak i plakala, kažem: "Bože dragi, toliko je bilo emotivno". Toliko je bilo emocija, ja bih svakome poželela ovakvu ljubav. Jeste tolika razlika u godinama, ali njih dvoje su dva tela, a jedna duša. To se retko rađa i barem sam imala sreću sa decom - nastavlja Gordana.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE: ŽIVOT JE NIJE MAZIO! Anabela se sad RAZVELA, prvi dečko joj je POGINUO u ratu, imala je TUMOR na dojci, a nakon Luninog rođenja usledio je PAKAO! (FOTO)

Savina majka za Pink.rs priča i kako se Sava mnogo borio za vezu sa Adrianom. Zatim je ispičala i kako su Adrianini roditelji prihvatili njenog sina, s obzirom na to da je velika razlika u godinama između njih dvoje.

Sava se toliko borio za njihovu vezu, ta mala mi se toliko sviđa. Rekla sam im na početku veze da idu kod njenih, da kažu ljudima da su u vezi i ako oni budi protiv, da je to kraj. Oni su njega odmah prihvatili. Ona je toliko zrela, stabilna, sigurna, pozitivna, a toliko mlada... Nikad ne bih rekla da je toliko mlada - nastavlja Goca.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Goca je u nastavku rekla i kako se nada da će svadba biti sledeće godine, a zatim je spomenula i prinovu. Džehverovićka ne krije da jedva čeka da postane baba, kao i da svojoj budućoj snaji govori da će redovno brinuti o unučetu.

Ja se nadam da će svadba biti sledeće godine. Ja sam spremna! Ja joj kažem: "Ti samo rodi jednu bebu, a ja ću da vodim računa o njoj. Ti ako hoćeš, idi dalje, edukuj se, radi... Samo mi rodi to dete". Ona neće da se udaje sa stomakom, hoće da se uda u venčanici - zaključuje Goca.

Autor: S. Kuvekalović

#Gordana Džehverović

#Sava Džehverović

#Teodora Džehverović

'