AKTUELNO

Verbalni okršaj novinara i di-džeja.

Ponedeljak veče je u Beloj kući rezervisano za emisiju "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević je sa zadrugarima pričao o gorućim temama koje su obeležile prethodne dane u rijalitiju.

Predstavnik sedme sile Ivan Gajić je tokom emisije istakao da mu je Bane Čolak dao najmanji budžet želeći da ga testira kako bi video njegovu reakciju, a potom izneo detalje koje niko od zadrugara nije znao, a ticali su se Lune Đogani i Kristine Kije Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam imao problem sa tim što sam dobio najmanji budžet. Ono što je meni bilo veoma bitno, kada smo bili kod prodavnice, on je hteo mene da pecne, a ja sam ispao kao gospodin i častio me sa 1.000 dinara preko. Nakon "Zadruge 1" se on meni javio, hteo je da ispljuje Gagija i Lunu, jer je on celu sezonu branio Lunu, a oni mu se nisu zahvalili. Posle toga se desilo neko slikanje sa devojkom, takozvani paparaco, treća situacija se desila kada je hteo da ispljuje Kiju jer smatra da ona nije kompetentna da bude u žiriju Pinkovih zvezdica - otkrio je Ivan.
Bilo je pitanje u emisij da li mi se Luna javila nakon "Zadruge", ja sam rekao da mi se nije javila i rekao sam da im to zameram jer sam je podržavao, a to i zna Gagi. Što se tiče Kije, ja sam rekao da postoje mnogo stručniji ljudi koji treba da ocenjuju decu - objasnio je Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

U Beloj kući je nastao opšti haos, a Bane je na sve načine pokušao da se opravda, a onda je Gajić otkrio da ga Čolak neprestano provocira praveći se da mu ne zna ime.

Rekao si evo ti budžet, jer nisi hteo da objaviš tekst. Predložio si Anu Korać za slikanje. Javio mi se posle nekoliko dana i predložio je njegovu bivšu devojku, a za Kiju se desilo početkom avgusta, želeo je da je ispljuje da ona nije kompetentna da bude u žiriju Pinkovih zvezdica. Problem je dobijanje jeftinih poena. Ja sam bio na testu, dobio sam najmanji budžet i kada sam prošao test, ja sam dobio još 1.000 dinara. Citiram: "Dao sam ti 2.000, da vidim da li ćeš da ispadneš gospodin ili ćeš da divljaš" - ispričao je Gajić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Bane Čolak

#Ivan Gajić

'