AKTUELNO

Zaprosio ju je tokom proslave njenog punoletstva.

Sava Džehverović, brat pevačice i učesnice prve "Zadruge" Teodore Džehverović, na veoma originalan način verio je svoju dugogodišnju devojku Adrianu Kadar. Tom prilikom svi prisutni ostali su oduševljeni, ali i u suzama.

Foto: Printscreen Instagram

Džehverović je svoju devojku odlučio da zaprosi na proslavi njenog 18. rođendana, a tom prilikom svi su u sali gledali samo u njih. Tamo je bila pristuna i njegova sestra Teodora, koja je od momka sa električnog trotineta uzela ružu umotanu u papir i predala je Adriani. Kada je Adirana videla poruku, počela je da plače od sreće, a zatim se pojavio i Sava koji je izvadio prsten.

PROČITAJTE: ZAPLAKAĆETE! Brat Teodore Džehverović VERIO devojku na NEVEROVATAN NAČIN! Nastala ERUPCIJA EMOCIJA, suze radosnice obuzele buduću mladu! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/teodoradzehverovic

Ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Savu koji nam je rekao da je veoma ponosan na njihovu ljubav, a onda i ispričao kako je sve proteklo, kao i odakle mu je sinula ideja da na ovakav način zaprosi svoju voljenu.

Super je sve proteklo. Nešto smo mogli da vidimo kod Teodore na Instagramu, ali pravi snimak tek sledi. Imao sam različite opcije u glavi, ali sam nešto gledao na Jutjubu i video da je to sve već viđeno. Onda sam se setio ovih električnih trotineta koji su danas popularni, posebno u Beogradu, i onda sam odlučio da napravim neku foru sa tim, oduševiće se! Prvo moja devojka, a onda i cela masa. Ona to nije ništa znala. Nije samo ona plakala, plakale su i moja sestra, i moja mama, i njeni. Rekli su mi svi: "Idi bre, rasplakao si pola sale!" - govori Sava.

Foto: Printscreen Instagram / @adrianakadar

Želeli smo da saznamo i kada će Sava i Adriana uploviti u bračne vode, nakon čega nam je Džehverović rekao da planiraju da sledeće godine stanu na ludi kamen i organizuju veliku i glamuroznu svadbu.

Mi smo u fazonu da ne žurimo. Ovo je bio jedan lep čin. Njoj to i meni mnogo znači, a svadba o tom potom. Trebalo bi, ako bude sve okej, krajem sledeće godine da bude. Neka ide sve svojim tokom - priča nam Džehverović.

Tokom Teodorinog učešća u "Zadruzi 1" cimeri su joj često tokom svađa prebacivali bratovu vezu sa Adrianom, Sava za Pink.rs govori da je nakon svega veoma ponosan na svoju vezu. Takođe, ističe i da mu je jedino bilo bitno kako će njihovu ljubav prihvatiti njeni roditelji.

Foto: Pink.rs

Ponosan sam na nas, stvarno sam ponosan. Prošli smo jedno veliko iskušenje. Prvo, sa njenim roditeljima. Meni je bilo najbitnije da njeni roditelji to znaju i da budu upoznati sa našom vezom. Meni je bilo bitno da imamo podršku njene porodice. Kada smo to prošli, bilo nam je lakše. Teodora je zatim ušla u Zadrugu i ja sam znao da će da trpi neke stvari zbog nas. Posebno što sam ja tada radio u školi, kao nastavnik, a to je bila baš škakljiva tema, ali eto opstali smo i stvarno sam ponosan na nas i na našu vezu! - priča Sava za Pink.rs

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE: ANA KORAĆ SPAKOVALA KOFERE I BEZ DAVIDA OTIŠLA DALEKO OD SRBIJE! Od nje se ne razdvaja, uživa u luksuzu i šopingu, a evo šta za to vreme radi Dragojević! (FOTO)

Inače, Sava i Adriana su se upoznali u školi u kojoj je on predavao francuski, a njihova ljubav desila se na prvi pogled. Oni su često govorili i kako se njihova veza ne može opisati rečima, a koliko je ova ljubav specifična i jaka, govori i ova jedinstvena prosidba.

Autor: S. Kuvekalović

#Sava Džehverović

#Teodora Džehverović

'