AKTUELNO

Lepi Mića je otkrio zadrugarima da mu je Ivana ispričala da se igra.

U večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" pušten je video-prilog flertovanja Vladimira Tomovića sa Ivanom Šopić u spavaćoj sobi. Dok je snimak išao, Miona Jovanović je pravila grimase.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je bilo pre Filipa. Ovo je bilo flertovanje, radili smo dosta to dosta puta. Ja uvek sumnjam u njegove namere, mislim da sa mnom neće da bude jer to za rijaliti nije dobro. Ovako smo se muvali više puta, iskreno da kažemo sviđao mi se. Sada imam momka, zauzeta sam devojka - istakla je Ivana.
Meni nije problem ovo. Meni je problem zašto je imala potrebu da pred Janjušem i Jelenom pokazuje na mojim usnama kako se poljubila sa Filipom. Ja sam je pitao da li se stvarno poljubila sa Filipom, ona je prišla i poljubila me - otkrio je Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je to šokiralo - priznao je Marko Janjušević Janjuš.
Pitao si:"Kako, kako, kako?", ja sam ti pokazala. Tomoviću, dominantniji si mi, rasturio si mi vezu, sedi dole sad -  poručila je Šopićeva Tomoviću.
Ja imam pravo da mislim da sam izmanipulisan ovde - nadovezao se Vlada, a zatim je ustao Lepi Mića i otkrio šta mu je Ivana u tajnosti rekla:

Foto: TvPink Printscreen

Rekla mi je: "Igram se", ja sam rekao da znam - otkrio je pevač.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Ivana Šopić

#Marko Janjušević

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Vladimir Tomović

'