AKTUELNO

Žele da svog naslednika izvedu na pravi put.

Popularni voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić već godinama uživa u skladnom braku sa bivšom manekenkom Danijelom Dimitrovskom.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

PROČITAJTE JOŠ: MOJE KOLEGINICE SU BEZUSPEŠNO POKUŠAVALE, JA SAM JOŠ GLAVNA U TOJ IGRI: Rada Manojlović otkrila na koji način su pevačice probale da joj rasture vezu sa Harisom! ŠOK I NEVERICA! (FOTO)

Njih dvoje imaju naslednika Matiju, kog zajedničkim snagama žele da izvedu na pravi put. Ognjen i Danijela su rasporedili zadatke oko sina, pa je mama zadužena za učenje, dok je voditelju prepuštena ona zabavnija strana odrastanja.

Moja dužnost je učenje. Više vremena provodim s njim i nekako je prirodno tako ispalo. Tata je zadužen za zabavu i igru, za zanimaciju - otkrila je Danijela.

Foto: e-stock agency

Tempo mi je takav, kao i posao na kojem nemam radno vreme, nekad radim noću, popodne, ujutru... Tako da se ja trudim da vreme koje provedem sa sinom bude što zabavnije. Naravno da ću i ja ako nekad zatreba da odradim nešto i oko škole, ali bolje mama. Svejedno će ona da pita ko je šta odradio, da revidira pa da ne radimo dupli posao - rekao je Ognjen.

Podsetimo, Amidžić i Danijela su se venčali 2012. godine i važe za jedan od najskladnijih i najlepših parova na domaćoj javnoj sceni.

Pink.rs

#Danijela Dimitrovska

#Ognjen Amidžić

'