AKTUELNO

Ističe da svaku majčinu odluku poštuje, ali da joj je krivo što se završio brak za koji je mislila da će večno trajati.

Posle sedam godina ljubavi, pevačica Anabela Atijas i sarajevski biznismen Andrej Atijas zvanično su stavili tačku na svoj brak. Anabela se oglasila za naš portal i priznala da sa bivšim ne živi već duže vreme, ali da su ostali u odličnim odnosima zbog ćerkice Blankice.

Pročitajte još... 'BILO JE PRESTRAŠNO, ODMAH JE TO OTIŠLO U POGREŠNOM PRAVCU' Anabela i Andrej su se ZVANIČNO RAZVELI, a ostaćete u šoku zbog načina na koji ju je pre 7 godina zaprosio (FOTO)

Foto: Ivan Vučićević

Mi smo pozvali pevačicu i pobednicu druge "Zadruge" Lunu Đogani, Anabelinu ćerku, koja je istakla da joj je neizmerno žao što je njena majka okončala brak s Atijasom, o kojem ima najlepše mišljenje, ali da Anabelinu odluku podržava budući da joj je najbitnija njena sreća.

Foto: Instagram

Žao mi je što se tako završilo, verovala sam da će ovo biti večno, ali život je čudo i nikada ne znamo šta nas sutra čeka. Uvek treba da biramo ono što je najbolje za nas. Andreja sam zavolela jako i postao je član moje porodice. Drago mi je da su se razišli kao normalni ljudi i ostali u dobrim odnosima. Podario mi je jednu predivno stvorenje - Blankicu, i to će uvek da nas spaja. Mama ima mene zauvek i u svakom trenutku sam pored nje. Svaku njenu odluku poštujem i podržavam i želim samo da bude srećna. Želim da je gledam nasmejanu svaki dan, zato sto je to zaslužila - priznala je za Pink.rs Luna, koja je prethodnih dana boravila u Severnoj Makedoniji gde je skenula misli s pogrešnih stvari i maksimalno podržala Lunu, koja je održala svoje prve nastup.

- Prija joj ovo što je sa mnom i što nema vremena da razmišlja o nekim stvarima. Nas dve smo srodne duše i šta god da se sutra desi, nas ništa ne može da poremeti - poručila je Đoganijeva.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

D. Tanasijević

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Luna Đogani

#Razvod

#Rijaliti Zadruga

'