AKTUELNO

Smatra da se Jelena zbog Stefanove veze sa Ivom razočarala u njega.

Jelena Pešić, zadrugarka koja je zavela mnoge muškarce u ''Zadruzi 3", ali i van nje, bila je u vezi sa Stefanom Karićem, ali tokom boravka u Beloj kući nisu iznosili mnogo detalja o njihovoj romansi.

Kako bismo došli do više detalja o ovoj romansi, stupili smo u kontakt sa Jeleninom drugaricom, koja je odlučila da za naš portal otkrije sve o njihovoj vezi, ali i o pravim razlozima raskida.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su odmah po upoznavanju “kliknuli” i baš su se svideli jedno drugom. Nije to bila turbulentna veza i verujem da bi duže potrajala da se okolnosti nisu tako namestile da se njih dvoje razdvoje. Njemu je smetalo to što mu Jelena nije pružala dovoljno pažnje, a njoj što ga je smatrala malo nezrelim. Kad kažem da mu nije pružala dovoljno pažnje, mislim na dopisivanje tokom celog dana, a ona je bila jako zauzeta na poslu i nije stizala da bude non-stop u komunikaciji sa njim - otkriva Tana.

Tana govori da su Jelena i Stefan bili početkom ove godine u ljubavi, ali da se veza nije mogla održati zbog konstantnog mimoilaženja.

Mislim da bi oni opstali duže da on nije otišao na put, pa onda ona, pa opet on... Tako da su se malo mimoilazili. Ali viđali su se i posle toga u gradu, kao prijatelji, mada iskreno, uvek je bilo varnica izmedju njih - tvrdi Jelenina drugarica.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TARA SKOČILA NA IVANU ŠOPIĆ! Nastao haos posle brutalnih prozivki i uvreda! Obezbeđenje ih razdvajalo, ŽESTOK OKRŠAJ PODIGAO SVE NA NOGE! (VIDEO)

Karić je trenutno u romansi sa Ivom Grgurić, te smo je upitali da li može doći do pomirenja između Pešićeve i njega. Tana smatra da je Stefan pogrešio kada je izabrao Ivu za devojku, kao i da se Jelena u njega razočarala, pa nam je otkrila šta je Pešićeva obećala njegovim roditeljima.

Čudno mi je da je Stefan završio sa Ivom posle Jelene, smatram da je to samo zato što je Iva bila navalentna, ali primećujem da je Stefan drugačiji kada je sa njom sam u izolaciji, a drugačije se ponaša kada je sa njom u većem društvu... Ne deluje mi kao njegov tip devojke na duže staze... Videćemo. Dogovor je da ona vodi računa o njemu u "Zadruzi", to je obećala i nama i njegovim roditeljima - završila je Tana.

Foto: Privatna arhiva

O. Bogdanović

#Zadruga 3

'