AKTUELNO

Jako je ponosna!

Pevačica Ilda Šaulić juče je sa porodicom i prijateljima proslavila treći rođendan svojoj ćerki Emi, a zabava je upriličena u jednoj prestoničkoj igraonici. U razgovoru sa pripadnicima sedme sile, ona je pričala o proslavi i tome da je njena ćerka želela da bude princeza, ali nije mogla da se ne osvrne na uspeh njene nove pesme "Suza" koja je objavljena 17. septembra, a koju je posvetila svom ocu Šabanu.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Ilda je priznala da je jako emotivno podnela snimanje ove pesme i otkrila zašto je datum na koji je pesma izdata važan za nju.

Zadovoljna sam, komentari su lepi, pozitivni, jako puno pregleda ima pesma i to je meni bio cilj, da ta pesma bude posebna, ne zato što će ona biti hit, to nije taj tip pesme, već zato što je ona namenska i moj utisak je bio da će to biti nešto dobro i lepo što treba da podelim sa ljudima. Kad smo razmišljali kad će, rekli su da je gotova, ja sam želela da je objavim odmah i 17. je bio rođendan mog sestrića Luke, to mi je bila prva asocijacija. 17. je za nas i asocijacija na sedam meseci otkad moj otac nije više sa nama i eto, poseban dan. Ja kada sam samu sebe čula kako to zvuči, isplakala sam se kad sam izašla iz studija i želela sam to da podelim sa svima - rekla je Ilda sa knedlom u grlu.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku možete pogledati ceo intervju sa Ildom.

Autor: D.C. / N. V.

#Ilda Šaulić

'