AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije 'Magazin In' u subotu, 21. septembra u 17 časova!

Autorka i voditeljka "Magazina in" Sanja Marinković i ove subote u novom izdanju emisije imaće aktuelne i zanimljive goste - u studio stižu pevačica i pobednica druge "Zadruge" Luna Đogani, pevačica Ilda Šaulić, voditeljka Dušica Jakovljević, kreatorka Verica Rakočević, glumica Srna Lango, trener za lični razvoj i pisac Jovana Heismayr.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je, očekivano, govorila o svojoj emotivnoj vezi s Markom Miljkovićem, s kojim je rešila da se našali usred emisije! Naime, ona ga je pozvala, a potom ga slagala da je pre vremena napustila snimanje, i to zbog ponašanja voditeljke.

Je l' je gotovo? - upitao je Marko čim mu je zazvonio telefon, a onda mu je Luna ispričala nešto što je nasmejalo sve u studiju.
- Ne, nije gotovo, nego sam izašla iz emisije zato što je Sanja bila jako neprijatna prema meni... Samo sam izašla iz emisije - ubeđivala je Luna svog dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Telefon joj je, na kraju, uzela Sanja, koja je priznala Marku da je sve bila šala, a potom mu rekla:

Šteta što si Lunin dečko, što nisi moj budući, majke mi! - našalila se voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je, takođe, u emisiji opisala svoju svakodnevicu s Miljkovićem.

Marko prvo što uradi kada dođe kod mene - sedne na kauč i upali TV, ili gleda u telefon... I ne konstatuje me uopšte - ispričala je, između ostalog, Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite novo izdanje emisije Magazin in u subotu u 17 sati na TV Pink!

Autor: D. Tanasijević

#Luna Đogani

#Magazin In

#Sanja Marinković

#najava

'