AKTUELNO

Mladi pevač je već neko vreme slobodan, a od dugogodišnje devojke Jovane Jocić udaljio se kada je ona otputovala u Ameriku.

Kada se u javnosti pojavila vest da je popularni pevač Saša Kovačević ponovo slobodan i da je okončao četvorogodišnju vezu sa studentkinjom Jovanom Jocić, devojke su je prihvatile sa velikim oduševljenjem. Pisalo se da je par raskinuo zbog toga što nije mogao da održava vezu na daljinu kada je Jovana otputovala na neko vreme u Ameriku.

Vest da se Sašina devojka iselila iz njegovog stana, kao i da je on na Tajland otputovao sa majkom i bratom dodatno je podgrejala priče o rastanku.

Foto: Instagram

Iako je veoma štur na rečima kada je njegov emotivni život u pitanju, on je otkrio da se posvetio karijeri, te da mu je posao u prvom planu čime je insunirao da na taj način pokušava da preboli Jovanu.

Tačno tako, dosta se pisalo o mom privatnom životu, ali kao što sam se i do sada trudio, ne želim svoj privatan život da stavljam u prvi plan. Svestan sam da sam javna ličnost i da je to neizbežno, ali pokušavam da ga sačuvam za sebe. Ovo je period kada mi je u prvom planu karijera i sada ću se posvetiti radu na novim pesmama maksimalno. Brat i ja smo ih radili mesecima - rekao je Saša izbegavajući da spomene Jovanu.

Foto: Pink.rs

Autor: M. K.

#Devojka

#Jovana Jocić

#Saša Kovačević

#pevač

'