AKTUELNO

Ova vest ih je zaprepastila.

Milica Todorović se nakon raskida veze sa Milošem Paunovićem iselila se iz stana u kome su zajedno živeli, a njene doskorašnje komšije otkrile su kako se bivši par ponašao pre nego što je došlo do kraha ljubavi.

Kako kažu komšije, poslednjih meseci ništa nije slutilo na raskid Milice i Miloša, te ih je ova vest iznenadila.

- Ljubili su se na ulici, ispred zgrade, držali su se za ruke, stalno su bili zagrljeni… Ma da mi je neko rekao da će se razići ikada, ne bih mu verovala. Naravno, razloge znaju samo oni. U novinama sam čitala svašta, te da ju je prevario, te da ga je ona uhvatila, ali ne znam koliko istine ima u tome. Bilo kako bilo, koji god da je razlog, žao mi je što nisu uspeli - rekla je nekadašnja pevačicina komšinica Nada i dodala:

Foto: Instagram

- Znate kako je to, kad vam je neko tu, viđate ga svakog dana, pa još ako je ljubazan i nasmejan, prirodno je da vam bude žao što se sve među njima tako odigralo. Baš šteta. Umesto da su izrodili dečicu, oni su se razišli. A bili su baš lep par.

Prodavačice na pijaci ispričale su da je Milica često pazarila kod njih, kao i da je sa Milošem imala velike planove.

Foto: Pink.rs

- Mica je kupovala paradajz, papriku, luk. Stalno je dolazila i šalila se. Uvek je pričala s nama, slikala se… Nikad se nije ponašala kao zvezda već kao da je jedna od nas. Mnogo nam je žao što se odselila, ali i zbog toga što je doživela emotivni brodolom. Sigurno joj je teško i pati jer je dobra i emotivna. Velika je to ljubav bila i velike je snove sa njim imala - navele su one.

Autor: Pink.rs

#Milica Todorović

'