AKTUELNO

Obezbeđenje sve vreme bilo u pripravnosti.

Lepi Mića danas je raspodelio budžet, koji je poslao Veliki šef, za ovu nedelju. On kao vođa ima pravo da odabere koliko će ko novca do ukućana dobiti. Mića je odlućio da Tari Simov da 2000 dinara, zbog čega je ona burno reagovala.

Foto: TvPink Printscreen

Tom prilikom Tara je bacala stvari koje su joj došle pod ruku, a obezbeđenje je bilo sve vreme u pripravnosti. Tara je tom prilikom iznela i žestoke uvrede na Mićin račun, a burno su reagovali ostali ukućani koji su poručili Tari kako ne treba baš tako surovo da se obraća svom cimeru.

Foto: TV Pink Printscreen

Istripovao si alfa mužjaka! Pu, p*ka ti materina! To što ti svi ćute, ja ti ćutati neću! Pušač k*rca! P*šam ti u usta! P*šam ti po svemu što imaš i što nemaš! Dobila sam pet cigara! Duvaj đoku! Sve ti po spisku, od začetka familije! Pun mi je k*rac! Nemoj da me zaj*bavaš! Matori d*kač k*rca! Jedina ti neću ćutati! Klošaru! - besno je govorila Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj to da radiš! Nemoj da razbijaš stvari, da ja tebe ne bih razbila! - govorila je Dalila Tari.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE: VODITELJ ZADRUGE SNIMIO PRVENAC! Milan Milošević zapevao u duetu sa ovom pevačicom, pa poručio: NEKA PATI KOME SMETA! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Tara Simov

'