AKTUELNO

Progovorila o stvarima o kojima do sada nije pričala.

Poznata pevačica Jasna Milenković Jami pravo sa odmora u Turskoj i Grčkoj, samo za portal Pink.rs progovorila je o naslovima u medijima, skandalima koji joj se pripisuju, o kolegama na estradi i svemu onome što se vezuje za njeno ime.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Njena poslednja pesma izavala je oprečne komentare, kao i to da sama radnja iste ima s*ksualnu konotaciju.

Ja sam toliko fina, šta se sve danas peva, kakve se reči koriste. Možda bih i ja morala da krenem malo žešće - istakla je Jami na početku razgovora.

Tokom karijere pevačicu su pratili razni skandali, a u poslednje vreme Jami je dovođena u sukob sa raznim koleginicama, a najžešći Jami je imala sa Darom Bubamarom.

Mene mediji često dovode u sukobe. Što se tiče sukoba sa koleginicama, toga nema. Evo poslednje što su napisali nešto sa Darom Bubamarom, ali toga stvarno nema. Ne mogu da kažem da se družim, jer nemamo prilike da se družimo, jer takvo je vreme - kaže Jami.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Jami se osvrnula i na bivšeg zadrugara Anđela Rankovića, kome je nesuđena strina.

Ja se nikada nisam udavala i niti ću ikada, ali nikada. Mene su udavali, razvodili, mnoge frajere mi pripisivali, a sa moje strane nikad nije bilo odgovora. Sva pitanja koja se tiču mog privatnog života, da su bila postavljana pre nekog vremena kada je trebalo, možda bih i odgovarala, ali s obzirom na to da vidim da moji odgovori nisu bili potrebni tada u to vreme, sada u ovom trenutku neće biti odgovora, samo iz razloga zato što se ja nisam pitala onda kada je trebalo i kada su moji odgovori bili potrebni. Ali u svemu tome je bitno da je Jami uvek tražena i uvek u žiži interesovanja, pa čak i da neko izmisli - kaže pevačica.

Jami dugo nije bilo u medijima, iako je konstantno bila aktivna na terenu, pa nam je za kraj otkrila da je posle odmora spremna za nove pobede i najavila novu pesmu koju sprema.

U medijima me nije bilo, jer kako vidim da me ima i kada me fizički nema. Na terenu je uvek krcato i to je ta dobra energija na mojim nastupima. Uskoro izlazi nešto novo, neću da podilazim trendovima, biće nešto što je uvek bilo u Jami fazonu i znam da neću pogrešiti - zaključila je Jami.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogladajte kompletan intervju sa Jami.

Pink.rs

#Jasna Milenković Jami

'