AKTUELNO

Vest o njegovoj pogibiji izuzetno ju je potresla.

Tragično nastradalog repera Dalibora Andonova Grua danas na večni počinak ispraćaju porodica, kolege i prijatelji iz javnog života, među kojima su nekadašnji reper Marko Janković iz grupe "187", Marko Đurovski, Nenad Knežević Knez, Igor Lazić Nigor, Ognjen Kajganić, Dragana Mićalović, Kosta Perović, Edin Škorić, a na groblje Orlovača stigla je i voditeljka Dušica Jakovljević.

Foto: Pink.rs.

Dušica je uplakano lice krila tamnim naočarima i strpljivo je, s buketom belih ruža, čekala u redu ispred kapele u koju se uputila kako bi reperovoj udovici Danici izjavila saučešće i pružila reči utehe.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Dušica i Gru se se, inače, upoznali i združili pre mnogo godina - voditeljka je o reperu imala najlepše moguće mišljenje, a njegova iznenadna, prerana smrt joj je teško pala. Ona se u ponedeljak, kada je Gru poginuo, potresnim rečima oglasila na društvenoj mreži.

Pre nekoliko dana učitala mi se plejlista na Jutjubu sa tvojim pesmama i kačila sam ih na "stori"... Odgovorio si da je to neka bezveze muzika jer se sve razume, pa smo se složili da je došlo neko čudno vreme... Ko je mogao da pretpostavi da će ovo čudno vreme doneti ovakve vesti? Ovo nije tuga do neba, vidiš da se nebo otvorilo... Ovo je tuga veća od kraja... Do beskraja... - napisala je Dušica u ponedeljak.

Pink.rs

#Dalibor Adanov Gru

#Dušica Jakovljević

'