AKTUELNO

Za portal Pink.rs pevačica je ispričala koliko uživa u odgajanju naslednika.

Pevačica Aleksandra Prijović porodila se u martu ove godine i na svet donela svoje prvo dete, sina kome su njen suprug Filip Živojinović i ona dali ime Aleksandar. Pevačica je veoma ponosna na svog naslednika i svo svoje slobodno vreme provodi sa njim, ali joj je posao veoma nedostajao, te se vratila snimanju novih pesama samo dva meseca posle porođaja.

Foto: Privatna arhiva/Promo

Aleksandru i njenog supruga zatekli smo na proslavi rođendana njenog prijatelja i šminkera Dušana Lazića Laze, gde su došli zajedno. Za portal Pink.rs pevačica je otkrila ko čuva njihovog sina kada su provodu, ali i koliko se Aleksandar menja iz dana u dan.

Aleksandra čuva večeras moja majka (smeh). On je svakog dana sve zanimljiviji i uvek uradi nešto novo što nas potpuno iznenadi i srećni smo kada se to desi. To je sad prosto normalno, primećuje sve, vidi sve. On voli da mu se peva, voli pažnju. Više mu prija to nego da gleda nešto na televiziji - kaže Aleksandra.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Pevačica nam je otkrila i da li je sinu pevala svoje pesme, ali i da li će publika imati prilike da čuje uskoro nešto novo od nje.

Nisam mu pevala još uvek moje pesme - rekla je kroz smeh Aleksandra i dodala:
Radim na novim pesmama, novom albumu... Ne znam kada će tačno izaći, svakako pripremam nove pesme, pa ćemo videti da li ću izdati singl ili album, ne znam još tačno - zaključila je pevačica.

Foto: Privatna arhiva/Promo

Ceo intervju sa Aleksandrom možete pogledati u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

'