AKTUELNO

Samo Slobino ili ničije - poručuje ona.

Kristina Kija Kockar objavila je na svom profilu na Instagramu prepisku sa nepoznatom osobom koja joj je prenela informaciju da je neko govorio o njoj i popularnom pevaču Slobi Radanoviću, sa kojim je ona bila u braku. Ovo je bila jedinstvena prilika za javnost da vidi kako to izgleda, te kako ona reaguje na nešto što je mislila da se odavno završilo.

PROČITAJTE JOŠ: SIN SINANA SAKIĆA DOBIO BLIZANCE: Prvi mu čestitao Rasta, a njegova poruka pokojnom ocu će vam naterati SUZE NE OČI!

Nepoznata osoba Kiji je prenela da je "rečeno dosta o njoj i Slobi".

Foto: TV Pink Printscreen

- Ali mrtav ozbiljan kaže da si se zaklela da ćeš samo Slobino dete da rodiš. Mislim da nije trebalo datko da te izda - glasi poruka.

Kija se samo nasmejala i upitala - ''Šta?''

Uz prepisku poručila je sarkastično "Samo Slobino ili ničije! Je l' ste čuli", a ovim je nasmejala mnoge.

Foto: / Printscreen Instagram

Podsetimo, Kija Kockar i Sloba Radanović godinama su bili zajedno. Venčali su se i pred Bogom i pred narodom, a sve je palo u vodu nakon niza nesuglasica i pevačeve prevare. Sloba je Kiju prevario pred milionima u prvoj sezoni "Zadruge" sa Lunom Đogani. Pevačica je u Belu kuću ušla nešto kasnije, pa je svojim karakterom i stavom pobrala sve simpatije publike i izašla kao pobednica. Kija i Sloba malo nakon rijalitija razveli su se u Zrenjaninu.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'