AKTUELNO

Da li će večeras uspeti u tome?

Drvo mudrosti pozvalo je Ivu Grgurić i Vladimira Tompovića, pobednike izbora za mis i mistera "Zadruge 3" u Rajski vrt. Podsetimo, oni su od Velikog šefa kao nagradu za to dobili noćenje na Rajskom ostrvu.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo im je čestitalo na pobedi, a oni su se zahvalili. Vladimir je šaljivo priznao da mu veoma znači titula, a zatim su otkrili da li se raduju boravku na Rajskom ostrvu.

Čekamo ovo Rajsko ostrvo - priznala je Iva.
Ako ima tamo šta da se jede, nikakve vajde od ove male. Razgovaraćemo večeras o svemu. Sve što ćemo pričati tamo ostaće tamo. Je l' ima tamo kamera u kupatilu? - dodao je Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Iva je ispričala zadrugarima da je sa jednim bivšim dečkom imala intiman odnos koji je trajao 4 i po sata, a Tomović je rekao da će morati da se napinje mnogo kako bi oborio taj rekord, na šta je Grgurićeva imala šaljiv komentar.

Bojim se da ne odapne na meni ako bude pokušao da obori taj rekord. Ako ne može 4 i po sata, ne razvijam nikakve emocije - rekla je Iva.

Vladimir je pred sam ulazak ispričao da ovoga puta neće davati emocije na dlanu i da će se paziti kome poklanja srce, a ovom prilikom je to i ponovio.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Iva Grgurić

#Vladimir Tomović

'