AKTUELNO

Poznata folkerka doživela je veliku neprijatnost na Instagramu, kada joj je jedna gospođa bez dlake na jeziku poručila da bi trebalo da izdepilira svoje maljave ruke.

Iako domaće javne ličnosti najčešće od svojih fanova na društvenim mrežama dobijaju brojne komplimente zbog kojih se sjajno osećaju, postoje i oni pratioci koji se trude da ih na sve načine ponize i uvrede. Problem sa jednom ovakvom osobom imala je i folk pevačica Biljana Sečivanović koja nije mogla da ostane nema na prozivke, pa se upustila u raspravu.

Foto: Instagram

Naime, Biljani je jedna gospođa poručila da bi trebalo da izdepilira svoje ruke, zbog čega se pevačica iznervirala, pa joj je poručila da se predstavi i ne skriva iza lažnih naloga. Izvesna korisnica Instagrama odbrusila je Biljani:"Da nećeš da me biješ?!", nakon čega ju je pevačica brutalno opsovala.

Foto: Instagram

Nikada neću razumeti ove ljude, ako ih tako mogu nazvati. Ne kontam - napraviš profil, skrivaš se iza njega i prozivaš. Jadno! - napisala je iznervirana Biljana, a fanovi su iskoristili priliku da joj pruže podršku.

Autor: D. Tanasijević

#Biljana Sečivanović

#Svađa

#pevačica

'