AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U rijaliti program "Zadruga 3" u petak veče uselilo se čak 50 zadrugara, a oni večeras već odgovaraju na pitanja novinara koji se nalaze u studiju najgledanijeg rijaliti formata ikada na našim prostorima.

Novo pitanje novinari su postavili Filipu Mijatovu, a od ovog ukućanina želeli su da čuju kako su njega zadrugari prihvatili i kako se on oseća u Beloj kući. Novinari su pitali Filipa i da li mu smeta što ukućani govore za njega da je propali tajkun i biznismen.

Foto: TvPink Printscreen

Svi su super, sve je super. Sviđa mi se ovde. Nije isto kao kada se gleda preko TV-a. Jako je drugačije. Miljana je rekla da sam poremećena ličnost... Ovo je šou! Eto, to je za sada - pričao je Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Filipe, nije rekla Miljana, nego Tara. Ja sam samo rekla suštinu. Filipe, ja dosta vremena provodim sa tobom. Pronašli smo se. Sličan se sličnom raduje - rekla je Miljana, a Filp je dodao da su oni srodne duše.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako neko misli da sam ja propao, neka se raduje. Ja što radim, radim najbolje. Ako neko misli da sam propao, postoji sajt na kom se vidi ko sam ja i koliko sam para napravio. Ja tajkun nikada nisam bio, nego sam se bavio biznisom. Ja nikada nisam rekao da sam neki milioner. Zarađujem sasvim dovoljno. Ja sam srednja klasa u Britaniji. Ana Korać je pre dva dana govorila kako ja nemam ništa i da sam klošar, a David je rekao: "Šta on ima, kuću". Sve što imam, niko mi nije dao! - otkrio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom Filipovog izlaganja burno je reagovala Saška Karan, kada ju je on nazvao 'džukelom iz 90-ih', došlo je do polivanja vodom između njih, a tom prilikom Filip i Saška nisu birali koga će politi zbog čega su zadrugari poskakali sa svojih mesta!

Foto: TV Pink Printscreen

Ko bre džukela? Od tebe ne mogu da spavam, hrčeš! Budaletino jedna! Stoko jedna! Hrčeš ko krmak! - pričala je Saška.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'