AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao, jedan detalj je bio ključan u njihovom razgovoru.

Tokom razgovora Miljane Kulić i Dalile Dragojević, zadrugarke su se dotakle i ljubavnih jada. Naime, kako je već poznato, Miljana se pre ulaska u ,,Zadrugu 3" pomirila sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom za kojeg se verila u prošloj sezoni najgledanijeg rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Foto: TvPink Printscreen

Dalili nije bilo jasno kako su se Miljana i Zola pomirili, budući da nekoliko dana ranije Kulićeva objavila fotografije sa drugim dečkom.

Ti si objavila fotografiju sa nekim dečkom i onda ti se on javio? - upitala je Dalila Miljanu.
Otišla sam da radim obrve, i tu bio neki dečko koji mi je rekao da bi voleo da uđe u rijaliti. I on mi se javio nekoliko dana pred ulazak u rijaliti i rekao mi da ako mu ne vratim stvari, da će me blokriati - ispričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Miljana ispričala Dalili da su joj se vratile emocije kada je otišla kod njega u rodni grad Derventu, ali kako je već rekla pred ulazak, imaju svoje planove koje će ostvariti nakon njenog izlaska.

Vratile su mi se emocije. Razum mi kaže ne, a srce mi kaže da. Volela bih da budemo srećni, da pokaže ljubav prvo prema mom detetu - dodala je Kulićeva.
Ne možeš ti da napadaš, a da on ćuti, on možda nije muškarac za tebe - ubacila je Dragojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'