AKTUELNO

Sve se treslo.

Saška Karan, poznata pevačica i rijaliti zvezda – ima višestruko rijaliti iskustvo, učestvovala je i u prvoj sezoni “Zadruge”. Ona je neko ko je bez dlake na jeziku iznosi svoj stav o svima i svim situacijama, zbog čega često ulazi u ozbiljne sukobe.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je mnogi smatraju "đavolom", Saška za sebe kaže da je sasvim obična i nežna žena, istakla je da kako se drugi budu ophodili prema njoj, tako će i ona prema njima, a ceo njen profil pogledajte u nastavku.

Saška je po ulasku u studio napravila pravi haos i odmah podigla sve na noge, a svoje izglanje je započela žustrim obraćanjem, a svi smatraju da su njene reči upućene porodici Đogani.

Ja sam pravda, istina. Sve što sam rekla ispostavilo se da je istina. Kada sam branila Kiju, branila sam stav, branila sam ono što je pravično. I uvek ću braniti sve Kije ovog sveta. Hoću da raskrinkam porodicu "g*vnari", te folirante, prevarante. Tako će biti, taman me odveli u kovčegu - pričala je Saška, za koju mnogi misle da će baš Gagiju Đoganiju prirediti pravi pakao, budući da sa njim nije u dobrim odnosima od ranije.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'