AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Nakon Mirka Gavrića, Monje Milenković i Miroslave Živković u studio voditeljke Dušice Jakovljević stigao je i Raća Mitrović. Raća je muzičar i član je muzičkog sastava "Đokara i gnjurci". Mitrović je oženjen i ima dvoje dece, ali smatra da mu to neće predstavljati problem ako baci oko na neku devojku. U svom profilu je rekao i da je fin, kulturan i emotivan čovek i da voli šalu, ali da zna da se brani ako ga napadnu i da su za njega sve žene princeze, a muškarci lepotani.

Dušica ga je dočekala i zapazila da ima sliku Popaja na majici, a on je prokomentarisao da je to zbog snage, a zatim ga upitala za stavku iz profila da mu neće smetati da baci oko na neku zadrugarku.

Foto: TvPink Printscreen

Već sam sa Monjom imao neke priče, videćemo šta će da se dešava. Dušice, za tobom je dva miliona ljudi ludo, a možda i više - rekao je Raća.
Ja sam unela neku vedrinu drugačije vrste. Jedva čekam da vidim koliko ću da opstane, tj. koliko ću supa da skuvam, jer on voli supe. Ima neka tajna veza. To se nije desilo samo njemu, ima ih više, ali to je na drugoj bazi - nadovezala se Monja i odgovorila na pitanje šta misli o Raćinom flertu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Monja Milenković

#Raća Mitrović

#Zadruga 3

'