AKTUELNO

Želi da pronađe srodnu dušu.

Ivana Šopić je naredna zadrugarka koja će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima. Nakon Marka Janjuševića Janjuša, Zorana Šumadinca, Jelene Pešić i Stefana Karića, u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević pristigla je i ona.

U svom profilu Ivana je rekla da je druželjubiva i duhovita, obična devojka. U "Zadruzi 3" bi volela da se zaljubi i da nađe dečka, a možda i švalera. Ne ume da raspolaže novcem, a sve to možete pogledati u narednom video-snimku.

Voditeljka je upitala Ivanu kakva je ona zapravo osoba i da li će pred rijaliti kamerama spremna na ljubav.

Ja sam veoma društvena osoba, negativne emocije ne volim da pokazujem. Mogu ti reći da ima lepih i zanimljivih momaka. Ja prvo tražim muža, a švalera ću lako da nađem - rekla je na samom početku Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Jelena Pešić rekla da u "Zadruzi 3" ne želi s*ks pred kamerama, ali želji da upozna svoju srodnu dušu Janjuš je pokzušao da je isprovocira, pa svojom izjavom potkačio Anu Korać.

Ma, koga ti z*jebavaš? Samo ćete da se ljubite? Ima i onih koji se ljube u nosić - prokomentarisao je Janjuš i time pecnuo Anu Korać koju je David Dragojević često ljubio u nos.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Zadruga 3

'