AKTUELNO

Kada je u život pevačice Sandre Afrike ušetala mlada glumica Marija Petronijević, sve se promenilo.

Poznata pevačica Sandra Afrika nedavno je boravila na Kopaoniku, gde je upoznala lepu glumicu Mariju Petronijević, sa kojom se veoma brzo združila. Njih dve izlazile su nekoliko dana i mnogo vremena provele zajedno, te postale veoma bliske. Međutim, tokom boravka na najpopularnijoj planini u Srbiji, dogodilo se nešto zbog čega bi pevačica mogla da stavi tačku na jedanaest godina dugu, emotivnu vezu sa dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom.

Foto: TvPink Printscreen

Sandra i Marija bile su nerazdvojne na Kopaoniku, i vreme su provodile sa Milanom Kalinićem i Ognjenom Amidžićem. Vesela družina snimala je na planini specijalno izdanje emisije Amidži šou, emitovano ovog utorka, a na put je sa zgodnom pevačicom otišao i njen dečko Mikiša, koji je prati u stopu. Ono što Sandra nije ni sanjala da će se dogodilo, je da će Mikiša "baciti oko" na njenu novu drugaricu. A sve detalje ljubavnog trougla za Pink.rs otkrio je izvor blizak Afriki.

Foto: Instagram

- Sve je bilo super, baš je bilo strava snimanje - zgotivili su se, uživali, provodili se sve do poslednje večeri, kada Sandra nije bila raspoložena da izlazi napolje, već je odlučila da ostane u apartmanu. Mikiša nije hteo da ostane sa njom, pa ju je mrtav-'ladan ostavio tu, zvao ostatak ekipe i otišao sa njima u provod. Međutim, tu se nije mnogo zadržao, već je sa Marijom produžio na večeru! Kad je Sandra saznala, poludela je i bila u šoku, nije mogla da veruje šta joj je uradio - ističe Sandrina bliska prijateljica i otkriva da je celu noć sa njom provela na telefonu.

Foto: TvPink Printscreen

Ma, plakala mi je preko telefona, baš je bila neraspoložena. Nisam znala šta da joj kažem, kako da je utešim, ovo se nikada nije desilo. Poludela je! Što je najgore, on joj se celo veče nije javljao na telefon, a u apartman je došao tek oko 4 ujutru, kao da se ništa nije desilo, i legao da spava - kaže za Pink.rs izvor blizak paru koji je insistirao da ostane anoniman.

Sandrina prijateljica je dodala da su sutradan ustali rano ujutro, pretvarali se kao da se ništa nije dogodilo i otputovali za Beograd, a da pevačica već danima ozbiljno razmišlja o tome da ga ostavi.

Ne skriva simpatije

Kako bismo proverili ovu informaciju, pozvali smo Sandru koja nije odgovarala na naše uporne pozive. S druge strane, uspeli smo da stupimo u kontakt sa Mikišom koji nije krio oduševljenje zbog mlade i lepe glumice.

Foto: Instagram

Ne znam šta je tu čudno, šta ima lošeg u tome što smo bili na večeri?! Nisam bio sam sa njom, došla je tu cela ekipa, a ja sa njom nemam baš ništa, niti sam imao. Mada, nema potrebe da se ja pravdam bilo kome, a ako me već pitate, o Mariji mislim sve najlepše - lepa je, pametna, zgodna, ne znam tog muškarca koji sa njom ne bi bio - kratko nam je rekao Mikiša i prekinuo vezu.

Kao najbolje drugarice

Podsetimo, u emisiji "Amidži šou" emitovani su prilozi sa Kopaonika na kojima su Afrika i Marija više nego prisne - njih dve su, poput najboljih drugarica, uživale u bazenu, spa-centru, ispijale penušava vina, jele voće i uživale u masažama.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Činilo se da će nakon zajedničkog zimovanja ostati u sjajnim odnosima, ali zbog Mikiše Sandra je prestala da joj se javlja. Ipak, ispoštovala je Ognjena Amidžića, pa se posle Kopaonika u studiju njegove emisije pretvarala kao da se ništa nije desilo i, uprkos svemu, pred kamerama bila prisna sa Marijom.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Marija Petronijević

#Milan Kalinić

#Ognjen Amidžić

#Sandra Afrika

#glumica

#pevačica

'