AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima danas od 14 časova.

Četvrta sezona vaše omiljene emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal" počela je prošle nedelje, a već danas vas od 14 časova čekaju Tijana Prica i Ognjen Nestorović sa novim, ekskluzivnim pričama o domaćim i regionalnim zvezdama.

Foto: TV Pink Printscreen

Nova rubrika "U metu" je već oduševila gledaoce, a Nemanja Vujičić otputovao je u Bosnu i Hercegovinu, kako bi vam doneo priču o trenutno najpopularnijoj pevačici Maji Berović. Kako je izgledalo Majino detinjstvo, gde je nekad živela i koliko jer rat uništio sve - saznaćete u rubrici "U metu" u ovonedeljnoj emisiji.

Foto: Skymusic by Live Production

Premijera pesme sa Emirom Đulovićem, "Svadba", bila je dovoljan povod da Radu Manojlović testiramo na putevima Srbije. U novoj vožnji sa Milanom Miloševićem, popularna pevačica otkriće apsolutno sve o karijeri, planovima i emotivnom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon razvoda, Andreana Čekić našla se u centru skandala kada je započela vezu sa, i dalje oženjenim Markom Miloševićem. I dok njegova žena tvrdi da ne isplaćuje alimentaciju, Marko je odlučio da veri Andreanu. Detalji veridbe koja je šokirala sve očekuju vas u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal".

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Ove nedelje emisije "Premijera - Vikend specijal" bavila se autorskim pravima i milionskim odštetama koje su u svetu dobijaju za njihovo kršenje. Koliko su zvezde u Srbiji upoznate, da li primenjuju zakon i koja je njegova suština, otkriva upravo najgledanija emisija o poznatima.

Vodimo vas na proslavu jubilarnog rođendana Ane Bekute, poslednje dane na "slobodi" proveli smo sa budućim zadrugarima, a ispratili smo i sva slavlja i najvažnije događaje u srpskoj prestonici.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Očekuje vas još mnogo premijernih priča, zato budite uz "Premijera - Vikend specijal" danas od 14 časova na TV Pink.

Autor: M. Đ.

#Maja Berović

#Premijera-Vikend specijal

#najava

'