AKTUELNO

Filip nam je otkrio i da li mu se neka od novih zadrugarki dopala.

Filip Reljić, mladi tatu umetnik, je pokupio simpatije ženskog dela publike još tokom prve sezone "Zadruge" kada je dolazio u emisije kao podrška svojoj rođenoj sestri, Pinkovoj zvezdi Sari Reljić. Filip je večeras stigao u karantin i za portal Pink.rs otkrio kako se oseća pred ulazak u "Zadrugu 3".

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Osećam se super, entuzijastično, jedva čekam da uđem. Nadam se najboljem. Gledao sam da provedem vreme sa porodicom i sa životinjama, da iskoristim vreme koje imam - ispričao je Reljić.

Mi smo primetili da je sa njim došla skoro cela porodica - baba, mama, sestra, brat, ujak, a Reljić je prokomentarisao njihovu podršku, kao i da li ga je Sara posavetovala pred ulazak u rijaliti.

Cela porodica, idemo! Sara mi je rekla da pokušam da ostanem što pozitivniji, da se pazim zadrugara. Ljudi me poznaju po tome što sam Sarin brat, meni to ne smeta. Kao neko ko pokušava da se promoviše kao tatu umetnik, definitivno ću se bazirati na tu priču i pokušati da izađem iz Sarine senke takoreći - istakao je Filip.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Ekipu našeg portala je zanimalo i da li ga je Sara posavetovala gde najbolje da vodi ljubav, kako je bila u vezi sa tadašnjim učesnikom reperom Vladanom Vojnovićem Vojketom.

Neko drugi mi je dao te instrukcije. Neka to ostane tajna. Što mislite da ću da se krijem? Ja sam rekao da s*ksa neće biti u Zadruzi, potrudićemo se da ga ne bude - odgovorio je Reljić.

Pročitajte: STEFAN KARIĆ STIGAO U KARANTIN, pa progovorio o odnosu sa Kijom, a onda otkrio šta mu je pred ulazak u 'Zadrugu 3' poručila porodica POKOJNE MISICE DIJANE! (FOTO+VIDEO)

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Bela kuća će i ove godine biti puna lepih devojaka, a Filip nam je otkrio i da li je na neku bacio oko.

Lepe su devojke definitivno. Videćemo šta će biti. Ne znam šta bih rekao. Rekao sam ranije, izgled, to je sve super, ali to je površno. Mene zanima šta je (pokazuje na grudi). Ako ima dušu, ako ima humor, karakter, to je onda top - prokomentarisao je Reljić.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

S.Kuvekalović/M.P.

#Filip Reljić

'