AKTUELNO

Brojimo sitno.

Ostao je još samo jedan dan do spektakularnog početka treće sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na našim prostorima i ispisao novu istoriju televizije, "Zadruge".

Pedesetoro učesnika je spremno da se sutra useli u impresivan grad nadomak Beograda, a Veliki šef je pripremio još mnogo iznenađenja za sve verne gledaoce televizije Pink.

Foto: Pink.rs.

Ono što privlači veliku pažnju svakako jesu potencijalni učesnici, a o njihovim imenima se u domaćim medijima nedeljama uveliko nagađa. Međutim, kako je portal Pink.rs do sada objavio, u Belu kuću će se u petak uveče zasigurno useliti: Marko Janjušević Janjuš, Filip Mijatov, Gagi Đogani, Nataša Radan, Stefan Karić, Jelena Pešić, Dalila i Dejan Dragojević, Rade Lazić, Vadimir Tomović, Milica Kemez, dok se imena pojedinih učesnika čuvaju u tajnosti, a gledaoci će zanemeti kad ih vide na velelepnom imanju.

Pored voditelja koji će ulaziti u Zadrugu sa specijalnim zadacima, na impresivno imanje će zadrugare posećivati i Leposava, žena robot sa veštačkom inteligencijom, koja će brinuti o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja.

Foto: TV Pink Printscreen

U petak 6. septembra tačno u 21 čas budite uz TV Pink i pratite spektakularni početak ''Zadruge 3'', nema sumnje da nas očekuje noć puna iznenađenja!

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'