AKTUELNO

Nikome nije bilo jasno o čemu se radi.

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić je pobrala brojne simpatije naroda učešćem u drugoj sezoni 'Zadruge'. Ona je osvojila četvrto mesto u spomenutom rijalitiju. Ono što sve zanima jeste na koji način ona izdržava sebe i malu ćerku Magdalenu, sada kada više nije verenica Davida Dragojevića koji je, zajedno sa njom, privređivao njihovoj vanbračnoj zajednici.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitaj više: UZNEMIRUJUĆE! Na kuću Tome Panića BAČENA BOMBA! Opsadno stanje u Svilajncu, policija automobilima zatvorila ulaz u ulicu! Pink.rs na licu mesta!

Iako je zaradila novac od učešća u rijalitiju, Aleksandra svakodnevno zarađuje i putem društenih mreža, tako što preko svog Instagram profila reklamira određene proizvode i za to uzima pozamašne svote novca.

Subotićeva mesečno zarađuje i po nekoliko hiljada evra, s obzirom na to da je sada reklama na društvenim mrežama veoma skupa i da mnogi mladi ljudi od toga danas žive. Ona, kao i ostale Instagram zvezde, različito naplaćuju reklamiranje određenih proizvoda, a cena varira i u zavisnosti od toga da li proizvod reklamira putem storija ili putem objave na Instagramu.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

'