AKTUELNO

Sitno brojimo do početka treće sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.

Ostalo je samo još dva dana do početka treće sezone rijalitija 'Zadruga', koji je oborio sve rekorde gledanosti i munjevitnom brzinom pobrao sve simpatije milionskog auditorijuma TV Pink.

Ono što je sigurno jeste da niko neće ostati ravnodušan na sve ono što je Veliki šef pripremio u novoj sezoni, a nema sumnje da će novitetima nadmašiti sva očekivanja, kao i da će kako učesnici, tako i publika zanemeti zbog svega onoga što će se prvi put videti na našim prostorima.

Foto: Pink.rs.

Ono što privlači veliku pažnju svakako jesu potencijalni učesnici, a o njihovim imenima se u domaćim medijima nedeljama uveliko nagađa. Novih 50 učesnika useliće se u velelepni grad nadomak Beograda i započeti svoj život pred milionskim auditorijumom. Međutim, kako je portal Pink.rs do sada objavio, u Belu kuću će se u petak uveče zasigurno useliti: Marko Janjušević Janjuš, Filip Mijatov, Gagi Đogani, Nataša Radan, Stefan Karić, Jelena Pešić, Dalila i Dejan Dragojević, Rade Lazić, Milica Kemez, dok se imena pojedinih učesnika čuvaju u tajnosti, a gledaoci će zanemeti kad ih vide na velelepnom imanju.

Pored voditelja koji će ulaziti u Zadrugu sa specijalnim zadacima, na impresivno imanje će zadrugare posećivati i Leposava, žena robot sa veštačkom inteligencijom, koja će brinuti o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja.

PROČITAJTE JOŠ: LEPOSAVA SPREMNA ZA ZADRUGU 3: Ovo je ŽENA ROBOT koji će uneti pometnju u Belu kuću, a tek da vidite šta sve ume! Nikad viđeno na našim prostorima!

U petak 6. septembra tačno u 21 čas budite uz TV Pink i pratite spektakularni početak 'Zadruge 3', nema sumnje da nas očekuje noć puna iznenađenja!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'