AKTUELNO

Svojoj ljubavi dali su još jednu šansu!

Pre samo nekoliko dana objavili smo fotografije bivše zadrugarke Miljane Kulić i njenog novog dečka Đorđa! Uprkos tome što su delovali srećno i što su svi polagali nade u tu vezu, brzo je pukla tikva, a onda je došlo do potpunog preokreta - palo je pomirenje između Miljane i njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole!

Kako smo uspeli da saznamo, Miljana je trenutno u Derventi, Čolićevom rodnom mestu, gde su jedno drugom pružili ruku pomirenja, oprostili mnogobrojne optužbe i uvrede, a potom i podgrejali stare strasti! Ovo je njihova prva fotografija nakon pomirenja, u čiji smo posed došli:

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Očigledno da je ljubav Miljane i Zole bila jača od svih prepreka, te su učesnici druge sezone "Zadruge" rešili da joj daju još jednu šansu, a ružne stvari ovaj put ostave daleko iza sebe.

Podsetimo, Miljana i Lazar upoznali su se i zavoleli tokom trajanja rijaltija "Zadruga 2", u kojem su se čak i verili! Često su pred milionskim auditorijumom razmenjivali nežnosti, a bilo je i mnogo svađa, raskida. Jedno vreme im je glavna prepreka ka sreći bila Miljanina majka Marija, koja nikako nije bila saglasna sa njihovom vezom, a kako li će reagovati ovaj put ostaje da saznamo.

Foto: TvPinkPrintscreen/Printscreen Facebook

Usledio je raskid, a potom i javne optužbe i pravi medijski rat tokom kojeg su izrečene brojne uvrede. Međutim, sada je, po svemu sudeći, sve u najboljem redu - Miljana i Zola obnovili su svoju emotivnu vezu i uživaju u ljubavi.

Pink.rs

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'