AKTUELNO

Od malih nogu živeo je za muziku.

MC Stojan je od najranijeg detinjstva sanjao da postane popularan i da se bavi muzikom. Još u osnovnoj školi napisao je prvu pesmu "VII 2 je mafija", a nakon srednje škole upisao je Ekonomski fakultet, što ga je učinilo jednim od retkih pevača koji može da se pohvali fakultetskom diplomom.

Foto: TvPink Printscreen

I dok danas zarađuje na desetine hiljada evra, kada je započinjao estradnu karijeru nije imao finansijskih sredstava, pa je od roditelja pozajmio 300 evra kako bi snimio prvi spot.

Ovaj posao nikad nisam radio zbog novca, nego zbog ljubavi. Popularnost i evri su samo počeli da dolaze. Mislim da je to tajna uspeha. Moj najveći uspeh je što sam ostao normalan i nikad nisam "poleteo". Mislim da me zbog toga ljudi vole - kaže reper.
View this post on Instagram

Video sam ribu

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan) on

Kada se kamere ugase, potpuno je običan "dečko iz komšiluka", koji se trudi da uvek pomaže drugima. On se osvrnuo i na jedan od najtežih trenutaka u svom životu - gubitak oca.

Ja sam normalan dečko koji uživa u životu. Volim da pomažem ljudima. Uvek volim da odvojim deo zarade za one kojima je to potrebno. Slab sam na bolesne pa često kupujem lekove. Moj otac se godinama borio s rakom. Na kraju smo izgubili bitku, ali kad se ugase svetla, MC Stojan uživa u pomaganju - rekao je pevač.

Pink.rs

#MC Stojan

'