AKTUELNO

Uprkos svemu, za sebe kaže da je bila srećno dete.

Popularna pevačica Maja Berović svakodnevno oduševljava svoju publiku brojnim novitetima i uvek spektakularnim nastupima, a bez obzira na slavu koju je stekla zahvaljujući trudu, radu i ulaganju u sebe i svoje pesme, uspela je da ostane prizemna i svoja.

Pevačica nije odmah naišla na podršku svoje majke kada je odlučila da uplovi u muzičke vode, ali je ljubav prema ovom poslu pobedila i presrećna je što je ona sada ponosna na svoju ćerku i svemu što je radila svih ovih godina.

Mama se uvek trudila da normalno živimo i da imamo sve što je potrebno, iako nam je tata jako nedostajao. Volim da se setim detinjstva, mogu reći da sam bila sretno dete. Mama mi je oduvek bila najbolji prijatelj i kad god uhvatim vremena je posetim. Već u osnovnoj sam znala da ću biti pevačica. Mami u početku nije bilo drago, ali kasnije, uz podršku tete, ipak se predomislila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi su je uporedili sa svetskom zvezdom Bijonse, što je Maji imponovalo, ali je ipak naglasila da se uvek trudi da bude drugačija od drugih.

Trudim se da budem originalna i da nikoga ne kopiram, jer to je tajna uspeha, ali moram reći da me poređenje s tako velikom svetskom zvezdom raduju, jer nije lako dostići takav nivo. Svakako mi odgovara kada ljudi misle da si tako visoko profesionalna i uspešna, da podsećaš na zvezdu takvog kalibra.

Foto: Promo.

Ni ljubomora, sujeta i zavist njenih kolega nije zaobišla Berovićku, ali je ona sasvim sigurna u sebe naučila kako se boriti sa vetrenjačama. U njenom slučaju, ona uvek mudro ćuti i radi na sebi, ne želeći da sebi oduzima vreme slušajući negativne komentare koje joj ničemu ne služe.

Bilo je toga, ali sam naučila da ne gubim vrieme na takve ljude i komentare. Ja poštujem svakog kolegu i svačiji uspeh, jer znam koliko je teško napraviti uspešnu karijeru. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a za mene su takva mišljenja loša, jer prvenstveno truju tvoju dušu i ni za šta ne mogu da ti služe, zato se radujem svačijem uspehu, s obzirom na to da na sceni ima mesta za svakog ko je profesionalan i predan svom poslu.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Iako ima veliki potencijal da se pojavi na svetskom tržištu, Maja je skromno istakla da joj to nije potrebno, a evo i zbog čega.

Nemam takvih ambicija i ne razmišljam o svetskoj slavi. Balkan mi je sasvim zadovoljavajuće područje i dovoljno veliko - bila je iskrena Maja.

K.Ristić

#Maja Berović

'