AKTUELNO

Pevačica će uspešno balansirati između privatnog i poslovnog života.

Mlada pevačica Aleksandra Prijović trenutno je jedna od najpopularnijih dama na našoj javnoj sceni. Kruna njenog skladnog braka sa Filipom Živojinovićem je njihov sin Aleksandar. Prija svaki slobodan trenutak koristi kako bi se posvetila svojoj porodici, dok joj na poslovnom planu cvetaju ruže. Mi smo želeli da proverimo kakva budućnost očekuje Priju, pa smo pitali najboljeg astrologa u Srbiji Nevenku Blažik.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Njenim znakom vlada kreativna, elegantna, prefinjena energija. Aleksandra je od malena pokazivala talenat za muziku, a pevanje je izvor njenih prihoda. Ona ima punu podršku svoje porodice, ali i kompletne javnosti, a takođe možemo videti da će imati sreće i uspeha tokom celog života - kaže Nevenka.

Naš astrolog Nevenka Blažik dalje navodi da je Prijovićka veoma ispunjena i na privatnom planu, pa je u brak ušla iz velike ljubavi.

Foto: Printscreen Instagram/aleksandra__official

Aleksandra brak sklapa zaista iz velike ljubavi i to sa partnerom koji je poznat javnosti, a između njih postoji određena razlika u godinama. Odmah po stupanju u brak dolazi do trudnoće i dobijanja prvog deteta. Aleksandra će imati minimum troje dece i to sa relativno malom razlikom u godinama - dodaje astrolog.

Nevenka dodaje da će pevačica u narednom periodu takođe biti uspešna na poslovnom planu, ali malo manje nego ranije, pošto će biti više posvećena svom nasledniku.

Aleksandru očekuje period ispunjen uspesima, ali će ona morati da balansira između posla i svog sina. Ona će često ići na kratka putovanja sa svojom porodicom, ali će isto tako, korak po korak, pažljivo planirati svoju dalju karijeru - zaključuje Nevenka Blažik.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

'