AKTUELNO

Oni je svakodnevno viđaju i do sada su imali priliku da je dobro upoznaju.

O pevačici i pobednici "Zadruge 2", Lune Đogani mnogi su imali samo reči hvale dok je boravila u najlgledanijem rijalitiju, ali znala je da se suprotstavi i onima koji zbog njenih postupaka iz prve sezone i dalje imaju brojne predrasude o njoj.

Ona se odmah nakon što je napustila Belu kuću preselila u novi stan u luksuznom kraju na Novom Beogradu. Kako se trudi da slobodno vreme provede u svojoj oazi mira u društvu svoje porodice i dečka Marka Miljkovića, nedavno je ekipa novinara odlučila da proveri šta njene komšije i prolaznici kažu o njoj.

Foto: Pink.rs/K.Ristić

- Luna je naš redovan gost. Dolazi kod mene bar jednom mesečno na sređivanje noktiju. Radim joj klasične stvari, pedikir i “frenč”. Strpljiva je, ljubazna i fina. Pozitivna je veoma, uvek nasmejana i dobro raspoložena. Dolazi i sa majkom Anabelom, ali i sa Markom Miljkovićem. Uvek ostavi bakšiš - otkrila je njena kozmetičarka.

- Luna je moj čest posetilac. Stalno sede ona i Marko tu ispred salona koji drži njen drug, pa često svrate i kod mene. Kupuju kolače i kafu, a najviše sladoled. Fini su, ljubazni i ponašaju se kao sav običan svet - ispričala je prodavačica.

Foto: Pink.rs/M.Popović

- Ona dolazi stalno kod nas, nekad sa Anabelom, nekad sa Markom. Fini su gosti, nismo imali sa njima nikakvih problema. Uglavnom piju kafu, alkohol nisu naručivali do sada. Moram da priznam da su galantni i da ostavljaju dobar bakšiš - priča konobarica kafića u kom često boravi Luna.

- Viđam je često kako šeta psa. Uvek bude u nekom opuštenom izdanju, nesređena kosa, trenerke, bez šminke. Mada ona ni u rijalitiju nije bila nešto uredna. Izgleda bez veze, iskreno. Meni ona nešto i ne smeta, ali primećujem da druge komšije nisu zadovoljne što se ona ovde doselila. Kad god prođe, prevrću očima - ističe komšinica.

Foto: TvPink Printscreen

- Luna je divno dete! Gledala sam je u “Zadruzi” i podržavala je. Srećna sam što se doselila ovde. Šta god joj treba, tu sam za nju. Nisam čula do sada da se svađa sa Markom, iskreno da vam kažem - ispričala je prolaznica.

Pink.rs

#Luna Đogani

'