AKTUELNO

Prokomentarisala je i odnos sa Lunom Đogani.

Gost voditelja Ognjena Nestorovića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" je Maja Marinković, bivša zadrugarka koja je zaintrigirala narod i osvojila peto mesto u superfinalu "Zadruge 2". Maja odgovara na Ognjenova pitanja, ali i na pitanja publike koja ima priliku da se uključi uživo u program.

Pročitajte: ONA NIJE PEVAČICA: Maja najavila da već sutra ulazi u studio i snima prvu pesmu, a evo šta je rekla o Luninom prvencu! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Gledateljka se uključila uživo u program i prokomentarisala Majin plasman u superfinalu i dovela to u vezu sa podrškom Kristine Kije Kockar, jer je Marinkovićeva često kroz svađe sa Lunom Đogani prebacivala Đoganijevoj to da je bila ljubavnica.

Što se tiče Kijinih glasača, smatram da imam svoju podršku, podržavam i Kiju što se tiče prošle sezone i podržala bih i bilo koga da je na njenom mestu i to nema veze sa Luninim i mojim odnosom. Naravno, ja sam joj to dosta puta prebacila kroz svađu - ispričala je Maja.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Gledateljka je upitala Maju kako se predstavlja kao moralna devojka, a bila je u vezi sa čovekom koji je bio u zatvoru.

Ja uopšte nisam znala da je imao problema sa zakonom. On i ja smo bili u vezi nekoliko meseci kada je otišao u zatvor. Nisam mogla da izaberem u koga ću da se zaljubim, naravno, nikada ne bih ugrozila sebe u toj situaciji. Prekinula sam to na vreme. Bila sam mlada i mala, ne vidim da je to neka greška. On odgovara za svoje postupke. Ispala sam čovek kad je bilo najteže, smatrala sam da sam ga ispoštovala što sam bila tri godine sa njim kada se to desilo - navela je Marinkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Maja Marinković

'