AKTUELNO

Otvoreno je odgovorila na sva pitanja!

Jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu, Dragana Mirković od samog početka stvaranja samostalne karijere, pa sve do danas kada je na samom tronu nikada nije promenila svoj izgled, ponašanje, reputaciju, a ni stav o životu i pored brojnih padova koje je doživela kada je imala zdravstvenih problema.

Ona zrači svojom skromnošću, iako je jedna od najbogatijih pevačica na našoj domaćoj javnoj sceni, a takođe jedna od retkih koja ima privilegiju da bude u društvu najpoznatijih svetskih zvezda. Pamela Anderson i Kejt Most bile su samo neke od njenih prijateljica, a sve je zanimalo kakvi se razgovori među njima i šta je to što im uvek privlači pažnju.

Foto: Privatna arhiva

Moje iskustvo kaže da što je neko uspešniji, to je jednostavniji, i to važi na svim meridijanima. Sa svetskim zvezdama uvek pričam o svakodnevnim stvarima, porodici, aktuelnim događajima u svetu i o njihovim i našim poslovnim životima. Slava, novac ili uspeh nikada nisu teme razgovora, oni se podrazumevaju - priznala je Dragana.

Nekada je Dragana bila na meti kritika poznatih kreatora kada je u pitanju njen stajling, ali u poslednje vreme sve više dobija komplimente, kako na društvenim mrežama, tako i od svojih kolega. Pevačica ne krije da je uvek verovala stilistima, ali ipak ističe da je za odabir kombinacija odgovorna isključivo ona.

Foto: Top Hill

Kako god da izgledate, uvek će se naći neko kome se to neće dopasti. Toga sam svesna i nikada se nisam nervirala kada sam čula kritike na račun svog oblačenja, čak sam, ukoliko je konstruktivna, pokušavala da iz nje nešto naučim. U poslednje vreme čujem mnogo više pohvala i drago mi je svakako zbog toga, a jedino što se promenilo jeste da sve što možete videti na meni biram isključivo sama. Ranije sam dosta sarađivala sa stilistima, međutim, odlučila sam da to više ne radim. To ne znači da se neću obratiti nekom od dizajnera za određenu priliku, jer i tu ima sjajnih i talentovanih ljudi, ali će i dalje konačna odluka biti samo moja - ispričala je Dragana.

Foto: Kurir/Privatna arhiva

Mirkovićeva je pre nekoliko godina, kada je izdala svoj prvi album beležila najveću prodaju tiraža od 4.000.000 i niko od njenih kolega nije uspeo da obori rekord čak i kada je dugo bila u medijskoj ilegali posle udaje i porođaja. Ovoga puta Dragana je otkrila u čemu leži tajna njenog uspeha koja je njenu publiku sačuvala sve do danas.

To nije moj uspeh, već snaga emocije koju sam utkala u sve što sam radila. Publika je to prepoznala i ostali su mi verni i voleli su me čak i kada nisam bila tu i kada nisu mogli da čuju ikakve informacije o meni. Ali pesme su živele. Ja sam zbog toga srećna, ponosna i neizmerno zahvalna - rekla je za kraj Mirkovićeva.

Pink.rs

#Dragana Mirković

'