AKTUELNO

Ispričala je svoje razloge, pa otkrila da i njenu ljutu suparnicu čeka tužba!

Sudija u penziji Snežana Ilić pojavila se danas u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu na prvom ročištu po tužbi koju je podnela protiv bivše cimerke iz "Zadruge" Zorice Marković. Kako je istakla, pevačicu je tužila zbog toga što joj je navodno vređala pokojnu majku, ćerku i iznosila klevete na račun njene profesionalne karijere. S druge strane, folkerka se nije pojavila na suđenju, zbog čega su počele spekulacije da bi moglo da dođe i do njenog privođenja.

Foto: Pink.rs.

Kako bismo proverili i drugu stranu priče, pozvali smo Zoricu koja je za Pink.rs otkrila zbog čega se danas nije pojavila na zakazanom ročištu po tužbi Snežane Ilić.

Ne znam o kakvoj se tužbi i o kakvom suđenju radi, stvarno, videla sam u novinama. Ja se nisam pojavila zato što nikakav poziv nisam dobila - da jesam, naravno da bih se, kao svaki savesni građanin, odazvala. Nemam čega da se plašim - ne izbegavam ništa, već mi nikakav poziv nije uručen - objasnila je pevačica, koja je izrazila sumnju da je sudija u penziji "potegla svoje veze" kako bi predmet s Voždovca izmestila na Novi Beograd, iz njoj znanih razloga.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

- Mene ta njena tužba stvarno ne zanima, ja sam njoj samo vratila i pričala sve ono što je ona meni. Ona je prva vređala i napadala moju decu, moje sinove, ja sam joj samo vratila. Nije istina da sam joj psovala mrtvu majku i da sam je pljunula! A kada je o tužbi reč, nije mi jasno zbog čega se sve dešava u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu, kad ni ona ni ja s Novim Beogradom nemamo veze - obe živimo na teritoriji Opštine Voždovac, gde bi i trebalo da se održi suđenje u nadležnom sudu, ali verovatno je ona potegla neke svoje veze i to premestila u sud na Novom Beogradu. U svakom slučaju, dolaziće ona opet na sud, zbog svega što je pričala o mojim sinovima koji su protiv nje podneli tužbu - objasnila je Zorica za Pink.rs.

Foto: Pink.rs.

D. T.

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Ilić

#Zorica Marković

'