AKTUELNO

Potez Velikog šefa naišao je na opšte oduševljenje miliona fanova "Zadruge", koji s nestrpljenjem iščekuju da startuje treća sezona.

Do početka nove, treće sezone rijalitija "Zadruga", koju s nestrpljenjem iščekuje milionska publika Pinka, ostalo je nešto više od nedelju dana, a pripreme za useljenje novih, nikad intrigantnijih takmičara koji nikog neće ostaviti ravnodušnim uveliko se privode kraju. U predstojećoj trećoj sezoni učesnike, ali i gledaoce očekuju brojne inovacije u velelepnom gradu nadomak Beograda, a osim prostorije pod vodom sagrađen je i još jedan novi, veličanstveni objekat koji će oduševiti sve u "Zadruzi"!

Foto: Pink.rs

Reč je ni manje ni više nego o pozorištu, koje je svojim raskošnim izgledom fasciniralo sve pratioce Željka Mitrovića na Instagramu.

Završni radovi na Šekspirovom pozorištu u "Zadruzi"! Pozorište je jedno od lepših u Srbiji i projektovao sam ga po uzoru na Šekspirov Old Vic u Londonu - napisao je Mitrović na Instagramu, posle čega je usledila salva komplimenata oduševljenih fanova "Zadruge".

Na "daskama koje život znače" pozorišta u "Zadruzi" učesnici će dobiti priliku da se milionskoj publici Pinka predstave u nešto drugačijim izdanjima koja će, nema sumnje, zavredeti njihovu pažnju, a koje nas sve inovacije oćekuju u trećoj, produkcijski najzahtevnijoj i najspektakularnijoj sezoni rijalitija, ostaje da saznamo vrlo brzo - 6. septembra, za kada je zakazan početak "Zadruge 3"!

Upoznajte neke od prvih učesnika:

D. T.

#Rijaliti Zadruga

'