AKTUELNO

I dalje tvrdi da je bio sa njom!

U večerašnjoj specijalnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gošća voditelja Milana Miloševića je bivša zadrugarka Marijana Zonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je snimak u kom je prikazana veza koju je ona imala sa Adamom Đoganijem, ali se iznenada javio Bane Čolak koji tvrdi da je bio sa njom, što je ona demantovala. Zonjićeva je otkrila da se muvala sa Markom Miljkovićem kako bi se osvetila Adamu, koji je ušao u vezu sa Natašom Moskvom posle njihovog raskida.

Jako me povredilo što je završio sa Natašom. Posle sam ušla u nešto sa Markom Miljkovićem, znala sam da mu to smeta i da ću tako da ubijem dve muve jednim udarcem, Lunu i njega. Ljudi su lepo reagovali na nas, ali šta da radim - govorila je Marijana, a onda se javio Bane Čolak koji je imao poruku za nju:

Foto: TvPink Printscreen

Pozdravi Marijanu, izgleda lepo, kao u Makedoniji dok me je ljubila, pozdrav za sve - glasila je poruka koju je Bane Čolak poslao Milanu, na šta je Marijana odgovorila:

Foto: TvPink Printscreen

Bane, sa devojkom si, pusti me sad. Lepo smišljaš viceve, dosadan si, svi znamo koliko pričaš istinu - dala je komentar Zonjićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'