AKTUELNO

Svi željno iščekuju početak treće sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.

Najveći i najspektakularniji rijaliti na našim prostorima "Zadruga 3" uskoro će osvojiti srca miliona gledalaca televizije Pink. Danas je zvanično objavljeno da spektakl kreće 6. septembra, kao i protekle dve sezone.

Foto: Pink.rs.

Neka imena budućih stanara Bele kuće već su poznata, a to su: Stefan Karić, Jelena Pešić, Marko Janjućević Janjuš, Filip Mijatov i Gagi Đogani, dok se imena ostalih učesnika nagađaju, te je to glavna tema u domaćoj javnosti već danima.

Foto: TvPink Printscreen

"Možda ću tamo da upoznam muža, ili švalera. Ne, švalera ću da tražim u "Zadruzi 4" izjavila je jedna buduća zadrugarka u svom profilu, dok je njen budući cimer izjavio: "Cilj mi je da pokažem ko sam u stvari ja jer se piše po novinama sve i svašta o meni".''Sigurna sam da ću u "Zadruzi" biti mnogo napada na mene koje sam seksualne orjentacije, sve će da ih zanima'' - poručila je jedna buduća učesnica. Takmičari ni ne slute šta ih čeka već za nešto više od nedelju dana, a gledaoci s nestrpljenjem iščekuju da vide ko će okupirati njihovu pažnju u mesecima koji su pred nama.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOŠLO JE VREME DA PONOVO POMERIMO GRANICE! Ovo je tačan datum početka nove sezone najgledanijeg rijaliti programa ikada! 'ZADRUGA 3' STIŽE U VAŠE DOMOVE!

Da li možete da pogodite ko su budući zadrugari koji se kriju iza ovih silueta?

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'