AKTUELNO

Dočekalo ju je veliko iznenađenje.

Ovogodišnji "Music Week" festival na Ušću otvorio je Saša Kovačević, spektakularnim nastupom u kom je uživala mnogobrojna publika, a odmah posle njega na scenu je stupila Jelena Rozga.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Jelenu je sačekalo veliko iznenađenje kada je izašla na binu. Naime, njeni saradnici su joj izneli tortu, a publika je zapevala rođendansku pesmu, jer je pevačici danas 42. rođendan. Ona se odmah rasplakala i emotivnom porukom zahvalila svima na lepim željama i iznenađenju.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Hvala vam od srca, ovo mi mnogo znači. Hvala mojim momcima. Vi ste želja mog života, hvala vam puno, puno vas volim. Sad će da mi se razmaže šminka, i da mi se odlepe trepavice - poručila je Rozga, a zatim zapevala pesmu "Ti si želja mog života".

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

PROČITAJTE JOŠ: OVACIJE DEVOJAKA PROLOMILE SE UŠĆEM! Saša Kovačević otvorio 'Music Week', zapevao svoju čuvenu baladu, pa napravio žurku pod vedrim nebom! (FOTO+VIDEO)

Publika je zajedno sa njom pevala ovaj veliki hit od reči do reči. Nakon Jelene, ove noći će nastupiti i Dragana Mirković, Dženan Lončarević i Toni Cetinski.

N. V./R. L.

#Jelena Rozga

'