AKTUELNO

Ne krije svoju sreću i otkiva šta mu je najbitnije trenutno u životu.

Reper, kompozitor i član žirija najgledanijeg talent šou programa ''Ja imam talenat'', Stefan Đurić Rasta marljivo radi na svom novom albumu koji nosi naziv ''Indigo'' i gleda da svaki slobodan trenutak provede sa svojom suprugom Anom Nikolić koja je u blagoslovenom stanju.

U toku snimanja svog spota, Rasta se u potpunosti posvetio svakom detalju i otkrio da je novi album drugačiji od onog što je publika do sada imala prilike da čuje jer, kako sam kaže, uneo je dozu biografije.

Foto: Pink.rs

- Ideja je celokupna se ne odnosi samo na jednu pesmu već na ceo jedan projekat. Ovo je prvi deo albuma i on će izaći u dva dela. Album nosi naziv ''Indigo'' i prvi deo albuma sadrži četiri pesme i upravo u hotelu Moskva snimamo spot upravo za tu pesmu. U planu je da sva četiri spota izađu istog dana i to će biti 22. februara. Prvi put je biografski projekat i pesme su dosta lične. Ozbiljnije su i zrelije, kao i ja i stvari koje se dešavaju u mom životu - kaže reper i dodaje:

Foto: Pink.rs

- Od nulte tačke sam tu. Od stvaranja muzike, preko snimanja spota i teksta pesme, do detalja kako će to izgledati. Volim da učestvujem u svemu tome, imam dobru ekipu koja me jako dobro prati. Stručnjaci su u pitanju i najbitnije je da svi verujemo u to.

Kada je stvaranje muzike u pitanju, pored svog tima, Stefan Đurić Rasta voli da čuje i mišljenje svoje supruge i tvrdi da mu ona jako pomaže.

Foto: Pink.rs

- Dosta vremena zajedno provodimo uz muziku. Između ostalog slušamo i nove projekte, moram da priznam da mi izuzetno znači njen sud. Volim da poslušam njen savet jer je zaista iskren i nepristrasan. Ona nije iz moje muzičke branše, ali ima veliko iskustvo i pomaže mi u svakom smislu.

Reper se prisetio i trenutka kada je saznao da će biti otac.

- U početku nisam bio svestan potpunosti šta se dešava. Ponoviću se 100 put, ali to je najveća stvar. Ovo je kruna života u koju spadaju i posao i ljubav i sve što ide s tim. Mislim da bolji poklon da poželim za Novu godinu.

Na pitanje da li se kod Ane već ''dešava'' takozvano drugo stanje, Rasta se našalio.

- Sada se trenutno dešava treće stanje. Šalim se, dešava se drugo stanje, ali zaista joj svaka čast. Snimali smo emisiju jako dugo i meni je bilo teško, a ona je to odlično iznela. Tu smo i jedan drugog podržavamo u potpunosti - rekao je on.

Foto: Pink.rs

Od trenutka kada je popularna pevačica potvrdila za Pink.rs da je u blagoslovenom stanju, mnoge je zanimao pol deteta koje Ana očekuje, a bilo je i spekulacija da će biti blizanci. Na pitanje da li budući tata ima posebne želje, on je otkrio da je na samom početku bio nalik ostalim muškarcima.

- Imali smo neke nagoveštaje. u principu, svaki muškarac bi voleo da ima sina, bar ja tako mislim, ali onog trenutka kada čujete od doktora da je to nešto živo i zdravo izgubite želju za tim da li je to muško ili žensko. Najbitnije je da je živo i zdravo.

Uloga ova mu neće predstavljati problem i to tvrdi sama Ana Nikolić.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

- Ana tvrdi da ću biti super otac, a ja smatram da će to prirodno da dođe kao i sve ostale stvari sa njom i sa mnom. Mislim da ćemo se dobro snaći iako to možda ne deljuje tako - rekao je Rasta kroz osmeh.

Autor: B. R.

#Stefan Đurić Rasta

'