AKTUELNO

O ovome se spekulisalo danima!

Jedan od najpopularnijih i najtalentovanijih mladih pevača Srbije, Sloba Radanović, je u proteklom periodu izazivao veliku pažnju javnosti kada je počeo da kači misteriozne fotografije sa svojom novom devojkom na društvenoj mreži Instagram. Sloba nikada nije želeo da otkrije identitet svoje devojke, ali je na svakoj objavio stavljao i simbol koji označava sreću, detelinu sa četiri lista.

Foto: Pink.rs, Pixabay

Pročitajte: JUČE SE SPEKULISALO DA JE RASKINUO SA DEVOJKOM! Sloba otišao na Cecin nastup, a kada je zapevala ovu baladu, NIJE MOGAO DA SAKRIJE EMOCIJE! (VIDEO)

Široka javnost već dva dana spekuliše da mladi pevač nije više u srećnoj vezi, što je on i potvrdio za domaće medije.

Trenutno nisam u vezi. Bio sam do pre nekoliko dana, ali sam sada solo. I nisam bio u vezi sa misicom, kako se mislilo. Bila je potpuno druga devojka, ali sada o tome ne bih detaljisao s obzirom na to da sam raskinuo - izjavio je Sloba, pa dodao:
Ne želim da predstavljam nikog javnosti dok ne vidim da je to nešto ozbiljno, nešto što želim. Isto tako ne želim da devojkama sa kojima sam stvaram neku tenziju i pritisak bez potrebe.

Foto: Printscreen Instagram/slobaradanovic

Sloba je dalje ispričao i kako mu devojke prilaze gde god da se pojavi.

Prilaze mi stalno na nastupima, ali i ovako na ulici, u gradu, prodavnici. Više su pristojne, nego što ima onih nepristojnih ponuda. Ali, simpatični budu i oni komentari tipa: “Slobo oženi me, biću najbolja” i slične fore - naveo je pevač.

Foto: Pink.rs/N.Vujičić

M.P.

#Sloba Radanović

'