AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Domaći mediji su ovih dana puno spekulisali o tome da su bivša zadrugarka Miljana Kulić, poznata po svojoj ljubavi prema estradnjacima, i pevač Bojan Tomović u vezi. Sve je počelo od Instagram objava, a kako su nedavno počeli i da ih viđaju u istom društvu, širu javnost je zaintrigirao njihov odnos.

Foto: Bojan Vuković, e-stock Ivan Dobričić

Pevač je odlučio da demantuje glasine i tom prilikom je otkrio nešto šokantno. Naime, njemu se zapravo dopada Miljanina mama, Marija Kulić! Podsetimo, kada je Miljana gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita", izjavila je da joj Bojan piše pesme, pošto želi da krene da se bavi muzikom i da je to njihov jedini odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam u vezi sa Miljanom Kulić, jer mi se sviđa njena majka Marija. Zaljubio sam se u tu ženu, prvi put kad smo razgovarali preko Vajbera. Te oči, te usne, nestvarno lepa žena i samo pet, šest godina starija od mene. Ali, nažalost, udata je i nikad je neću ni muvati, niti bilo šta pokušati, jer znam da je verna svom mužu. Žena na mestu, realna, poštena i uvek tu da posavetuje kako treba. Iako znam da nikada ništa neće biti između Marije i mene, mogu barem da je volim u sebi, to niko ne može da mi zabrani. Šta da radim, to je jače od mene, a uvek sam se i palio na plavuše, starije od mene. Od Suzane Mančić, Marine Perazić, pa do Marije Kulić. Srce ne bira, a Miljani, šta god ona pričala o meni, od srca želim sve najlepše u životu - napisao je između ostalog Bojan.

Pročitajte: JUČE SE SPEKULISALO DA JE RASKINUO SA DEVOJKOM! Sloba otišao na Cecin nastup, a kada je zapevala ovu baladu, NIJE MOGAO DA SAKRIJE EMOCIJE! (VIDEO)

Foto: Printscreen Facebook/Bojan Tomović Moštrokol

Podsetimo, ovo nije prvi put da neko javno izjavljuje ljubav Mariji. Tokom trajanja "Zadruge 2", Pinkova zvezda Marko Petrušević Petrući je nekoliko puta otvoreno priznao da mu se sviđa Kulićka, a mnogi zadrugari su hvalili njen atraktivni izgled. Marija je, ipak, uvek govorila da je ona verna žena i da ne želi ni da pogleda druge muškarce, jer voli svoga muža Sinišu.

Foto: TvPink Printscreen

M.P.

#Bojan Tomović

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'