AKTUELNO

Ovo im se nimalo neće svideti!

Lazar Jeremić odlučio je da progovori o odnosu Ane Korać i Davida Dragojevića u četiri zida, a nije mogao, a da ne podseti širu javnost na njegovu ljubav sa Aleksandrom Subotić za koju tvrdi da je bila jaka i istinita.

Foto: TvPink Printscreen

On se osvrnuo i na svađu sa Aleksandrom, pa je priznao zbog čega joj nije pružio ruku.

Ona je pre toga mene vređala u razgovoru sa Karađorđem. Ja sam i dalje njoj pričao da se smiri, sa Anom tad nikakva priča nije bila. Ona je diskvalifikovana i to je bila jedna kazna, hteo je i on. Posle je ona svašta nešto rekla za mene, ali opet, trebalo je da joj pružim ruku, žensko je - rekao je Lazar.

Jeremić je zaprepastio sve kada je uporedio Davidovu vezu sa Anom i vezu koju je Dragojević imao sa Aleksandrom, pa teška srca priznao da je sa Koraćevom sve smešno u odnosu na emocije koje je gajio prema Subotićevoj.

Foto: TvPink Printscreen

Kao što je bila priča da sam zaljubljen u Davida, tako su videli i ovu situaciju. Aleksandra je u početku govorila kako jeste, čim je novinar rekao da sam ja pominjao cene, ona se nadovezala na tu priču. Onda je govorila da novinari lažu, to nije tačno, nego je stvarno bila takva komunikacija između nas. Ona i ja smo imali zajednički garderober, Ana je rekla da bi volela da ima dete crnče, ja sam rekao da bih i ja isto voleo i tako smo se zgotivili. Meni je i ovo sad između Ane i Davida smešna priča, ja znam koliko su se voleli David i Aleksandra, ona ga je mnogo volela. Ali, David je isto i za Anom odlepio. Deluje da je veštački, ali oni rade isto što su i u Zadruzi. On je više zaljubljen, nego ona. Dala se i Ana 100%, samo je možda obazriva - rekao je Lazar.

K.Ristić

#Lazar Jeremić Jera

'