AKTUELNO

Mogli bi da stanu rame uz rame sa svetskim facama!

Kao i svake letnje sezone naši vipovci su jedva dočekali svoje odmore i slobodne dane kako bi spas od vrućina potražili na nekoj plaži ili na bazenu. Tako je i sa voditeljima ružičaste televizije. Naša TV lica otputovala su na zasluženi odmor, a mi vam donosimo kako vaši omiljeni voditelji izgledaju kada se potpuno opuste, van kamera i svog radnog mesta.

Dušica Jakovljević

Jedna od omiljenih voditeljki na našim prostorima, Dušica Jakovljević, vredno je radila svih deset meseci "Zadruge 2", uveseljavala je gledaoce kraj malih ekrana, dočekivala i ispraćala zadrugare, a onda je došao red na odmor. Dušica je ovoga leta odlučila da poseti Tunis, gde se sjajno provela i napunila baterije za predstojeću treću sezonu "Zadruge". Na njenom Instagram profilu pratioci su mogli da vide kako voditeljka izgleda u kupaćem kostimu. Mnogi su primetili da Dušica održava svoju vitku figuru i da nikad bolje i mlađe nije izgledala.

View this post on Instagram

Na kraju nekog putesetvija, bilo da je rec o zivotnoj epizodi ili letovanju, svi sumiramo utiske. Koliko smo srecniji, bogatiji za nova znanja i nove osmehe, nove ljude i prijateljstva. Mogu sa ponosom da kazem da sam upoznala divne ljude iz Novog Sada i Beograda, cula neverovatne zivotne price tunizana, posetila omiljenu Kartaginu, objasnila deci da je vazno biti hrabar kao Hanibal, ali najvaznije provesti vreme u smehu, razumevanju, miru. Sve to zahvaljujuci onima koji su me poslali na pravo mesto, odabrali hotel koji je apsolutno odgovarao mojim potrebama, sa savrsenom uslugom i nasmejanim i finim osobljem. I preukusnom hranom, da ne zaboravim, jer sam se sve vreme pitala da li ce hotel moci da isprati moj promenjeni rezim ishrane! Cak i o tome su vodili racuna! Hvala, @oktopodtravel , CAREVI STE ❤️ Za savrsena putovanja na kojima cete dobiti BAS ono sto zelite i po vasoj meri zapratite @oktopodtravel 🇹🇳❤️

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on

Ognjen Nestorović

Voditelj i urednik vaše omiljene emisije o poznatima "Premijera" i voditelj "Zadruge" Ognjen Nestorović spas od vrelih letnjih dana potražio je u Crnoj Gori, gde je isprobao sve čari koje ova zemlja može da ponudi. Ognjen je očigledno napunio baterije, te je spreman da u novoj sezoni bude još kreativniji i zanimljiviji gledaocima ružičaste televizije.

View this post on Instagram

#backtoreality 😇

A post shared by Nestorovic Ognjen (@ognjen.nestorovic) on

View this post on Instagram

Raj je tamo gde si ostvario svoje snove.

A post shared by Nestorovic Ognjen (@ognjen.nestorovic) on

Dajana Paunović

Lepa voditeljka "Svitanja" Dajana Paunović može da se pohvali sjajnim izgledom i vitkom figurom, a na njene duge noge nijedan muškarac ne može da ostane imun. Dajana je sa ovogodišnjeg letovanja podelila fotografiju u izazovnom jednodelnom kupaćem kostimu, koja je oduševila sve njene pratioce.

View this post on Instagram

📸 #60sstyle❣️

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on

Darko Tanasijević

Voditelj "Zadruge" i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević svoj letnji odmor iskoristio je na najbolji mogući način. On je otputovao u Grčku, koja mu očigledno izuzetno prija. Darko sa svojim pratiocima redovno deli fotografije sa plaže, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Nema sumnje da će se Tanasijević sa odmora vratiti pun energije i elana za nove radne pobede.

View this post on Instagram

#nydriwaterfalls #summer #lefkada #greece

A post shared by DARKO TANASIJEVIĆ (@darko.tanasijevic) on

Milan Milošević

Voditelj "Zadruge" Milan Milošević dane odmora je iskoristio da napuni baterije i prikupi energiju za novu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. On je spas od vrućine potražio u Crnoj Gori, gde je letovao sa svojim prijateljima, te je zasigurno sada još spremniji da sa zadrugarima u novoj sezoni "pretrese" sve goruće teme.

View this post on Instagram

Čuvari plaže🤣❤🔥🏃‍♂️💪 @strelacbik

A post shared by Milan Milosevic (@milanmilosevic_official) on

Nina Radulović

Jedna od naših najlepših TV lica, voditeljka Nacionalnog dnevnika Nina Radulović opravdala je ovu titulu i fotografijama sa ovogodišnjeg odmora. Ona je letovala u Crnoj Gori, a njene fotografije u kupaćem kostimu dovele su temperaturu do tačke ključanja. Njeni pratioci su složni u jednom, Nina može da stane rame uz rame sa svetskim foto-modelima.

View this post on Instagram

Salty but sweet 🏊🏻‍♀️🌳🐠☀️🌸

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on

Foto: Printscreen Instagram/nina radulovic official

Nemanja Velikić

Voditelj "Svitanja" Nemanja Velikić pokazao je svoje izvajano telo i mišiće na crnogorskom primorju. Njegove fotografije sa letovanja oduševile su sve njegove pratioce koji su ga nagradili velikim brojem lajkova i pozitivnih komentara.

Marija Egelja

Naša prelepa voditeljka vremenske prognoze Marija Egelja ovog leta prisetila se kako je prošle godine dovela temperaturu do usijanja na Kipru, gde je letovala. Na fotografijama koje je Marija podelila sa tamošnjih plaža mnogi su je uporedili sa svetskim manekenkama, s obzirom na to da naša voditeljka može da se pohvali savršenom linijom.

R. L.

#Darko Tanasijević

#Dušica Jakovljević

#Milan Milošević

#voditelj

#voditeljka

'