AKTUELNO

Očekuje nas još jedna uzbudljiva noć.

Upravo je na programu RTV Pink počela emisija "Zadruga - Narod pita". Gošća voditelja Milana Miloševića je pobednica druge sezone najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" Luna Đogani.

Foto: puremedia2409

Lunin prvenac je juče ugledao svetlost dana i za samo nekoliko sati imao je milion pregleda. Večeras će Đoganijeva ispričati kako je zadovoljna reakcijama svojih fanova, ali i kako reaguje na komentare da ona nije otpevala pesmu ''Deveti krug'', već da je to za nju ''odradila'' Pinkova zvezdica Antonia Gigovska koja joj je pevala prateće vokale.

Foto: Pink.rs.

Osim toga, Luna će otkriti da li su se ona i Marko Miljković tajno verili na letovanju u Egiptu i kako funkcioniše njihova veza.

Pročitajte još: PINK.RS U KUPINOVU: Mikijeve komšije otkrile detalje Suzaninog i Đuričićevog zajedničkog života u njegovoj kući! (FOTO+VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram

Pored Milana, milionska publika će i ove noći Luni moći da postavlja pitanja i sazna sve što ih zanima ukoliko pozovu broj telefona 0677/300-300. Zato ostanite uz televiziju Pink i budite u korak sa svim aktuelnostima o životu zadrugara.

D. B.

#Luna Đogani

#Milan Milošević

'