AKTUELNO

Ispričala je kako su se među njima rodile emocije.

Pored poslovne saradnje sa Dadom Glišićem, Zerina Hećo je uplovila u ljubavnu romansu sa ovim pevačem, a u emisiji "Zadruga - narod pita" je otvoreno podelila sa milionskim auditorijumom kako su se među njima rodile emocije.

Ja sam pronašla najdivnijeg muškarca na svetu. Mnogo mi je teško što on sve mora ovo da sluša. On je mene veoma dobro upoznao za ovo kratko vreme. On je mene pronašao na neki način. To je osoba koja može da mi parira su svemu. Dado je producent moje nove pesme. Tako je došlo do našeg prvog susreta i upoznavanja i potom smo uplovili u vezu. Imam dobrog životnog partnera. On je osoba koja je mene upoznala. Kritičan je, to je osoba koja ima autoritet, usmerava me ii pokušava da me vodi kroz poslovan svet - ispričala je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je suditi prema onome što je Zerina rekla, ona je nakon turbulentne veze sa Banetom Čolakom i Vladom Todorovićem našla mirnu luku i podršku u Dadu Glišiću.

Pročitajte još: KAO MALOJ SU MI OTKRILI TUMOR! Zerina progovorila o brijanju glave: TO JE BILA KATASTROFA, suočila sam se sa najvećim strahom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Zerina Hećo

'