AKTUELNO

Očekuje nas uzbudljivo izdanje emisije "Zadruga - narod pita".

Ove noći voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević ugostiće nekadašnjeg učesnika druge sezone "Zadruge", Vladimira Tomovića. Očekuje nas uzbudljivo veče, a Vladimir će odgovarati kako na pitanja voditelja, tako i na pitanja publike, koja očekuje da čuje mnoge odgovore.

Foto: Pink.rs

Vladimir Tomović svojim boravkom na imanju izazvao je veliku pažnju domaće javnosti, a osim po svađama sa ukućanima, ostao je upamćen i po romansi sa Stanijom Dobrojević koja je bila kratkog daha. Tomović je ostavio Staniju pred milionima putem video-poziva koji su imali, nakon čega je ona uplovila u vezu sa Markom Markovićem.

PROČITAJTE: 'DEVETI KRUG' UGLEDAO SVETLOST DANA: Luna Đogani objavila deo SPOTA za svoju prvu pesmu! Pogledajte kako izgleda! (VIDEO)

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li se čuo sa Stanijom nakon što je ona izašla iz "Zadruge 2", da li je u kontaktu sa Aleksandrom Subotić sa kojom je imao ozbiljnu svađu na Rajskom ostrvu, na ova ali i na druga pitanja odgovaraće Vladimir. Takođe, Tomović će otkriti i šta sada misli o pojedinim nekadašnjim cimerima iz Bele kuće koje često zna da spomene na svom Instagram nalogu, ali i o Stanijinom novom dečku Marku Markoviću.

Vaša pitanja možete postaviti Vladimiru Tomoviću ukoliko pozovete broj telefona 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Darko Tanasijević za to bude dao znak. Ostanite uz TV Pink i ove noći pratite emisiju "Zadruga - Narod pita".

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Autor: S. Kuvekalović

#Vladimir Tomović

'